Preworkout işe yaramadı

Kanka 97 kiloyum diyosun 2.5 ölçek denemen mantıklı ama etkisizse ya toleransın yüksek ya da ürün boş çıkmış olabilir TikTok'taki karıncalanma uçma olayı biraz abartı biraz da placebo Red Bull'la deneme derim kalbi zorlar mideni bozabilir uçmak yerine çökersin başka marka dene sabah aç karna iç belki daha iyi hissedersin ama abartma kanka kalp bu sonuçta ❤️‍🔥

Toleransım pek yüksek olacağını sanmıyorum, bu yine etki etmezse HIQ deneyeceğim ve dikkat ediyorum elimden geldiğince teşekkürler <3

Proteinocnden preworkout almıştım. Yeni kullanmaya başlayanlar yarım ölçek kullansın diyordu attım yarım ölçek hiç etkisi olmadı dedim herhalde 97kg olduğumdan 2 ölçek suyla karıştırıp attım hiçbir işe yaramadı TikTok'ta yok karıncalanmaya başladım patlıyorum uçuyorum. Total'de 2.5 ölçek kullanmış oldum ekstra etki alamadım. Red Bull ile deneyeceğim fakat yemiyor bir tık sizce?

Eğer kahve, çay, kola gibi şeyleri sık tüketiyorsanız kafein toleransınız yüksek olduğu için bir şey hissedememiş olabilirsiniz. 2-3 hafta kafein tüketmeyip öyle deneyin.

Proteinocnden preworkout almıştım. Yeni kullanmaya başlayanlar yarım ölçek kullansın diyordu attım yarım ölçek hiç etkisi olmadı dedim herhalde 97kg olduğumdan 2 ölçek suyla karıştırıp attım hiçbir işe yaramadı TikTok'ta yok karıncalanmaya başladım patlıyorum uçuyorum. Total'de 2.5 ölçek kullanmış oldum ekstra etki alamadım. Red Bull ile deneyeceğim fakat yemiyor bir tık sizce?

Kimse pre içip uçmaz, karıncalanma hissi beta alanine yüzünden olur, beklentinizi yüksek tutmayın, pre vb şeyler yerine yüksek doz kahve içseniz daha iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı