Prime A320M-K hangi işlemcileri sıkıntısız destekliyor?

Bütçe
1500-2000TL

576864

Kilopat
Makaleler
3
RAM
16 GB DDR4 3200Mhz
İşlemci
Athlon 3000G
Bu anakartta işlemci yükseltilmek istenilse en iyi işlemci hangisi olur? İçinde 450W PSU var. (kuzenim sordu bende APU sistemini tam bilmiyorum. Yanlış bir şey demek de istemiyorum. Bir de iyi bir işlemci aldıktan sonra BIOS Update gerekli midir? (Windows 11 kurdurtmuştum) Windows 11 uyumlu işlemci varsa daha iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu anakartta işlemci yükseltilmek istenilse en iyi işlemci hangisi olur? İçinde 450W PSU var. (kuzenim sordu bende APU sistemini tam bilmiyorum. Yanlış bir şey demek de istemiyorum. Bir de iyi bir işlemci aldıktan sonra BIOS Update gerekli midir? (Windows 11 kurdurtmuştum) Windows 11 uyumlu işlemci varsa daha iyi olur. @messinicocugu @Umut Nas

Windows 11 için ise Ryzen için 2. nesil ve üstü Athlon'da ise 3000G uyumludur.

APU alınacaksa o bütçede ikinci el 3400G APU alınmayacaksa sıfır 3300X öneririm.

Hocam 3000G sistem var elinde. İşlemci yükseltirsem hangi işlemciyi alırsam daha iyi olur dedi ondan sordum. Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Bu listedeki bütün işlemcileri destekler.

BIOS Update gerekmez değil mi? Kuzenimde biraz beceriksizlik söz konusu bozar ne yapar papaz olmayalım hocam? 🙃

Hocam 3000G sistem var elinde. İşlemci yükseltirsem hangi işlemciyi alırsam daha iyi olur dedi ondan sordum. Bilgilendirme için teşekkür ederim.

BIOS Update gerekmez değil mi? Kuzenimde biraz beceriksizlik söz konusu bozar ne yapar papaz olmayalım hocam? 🙃
Yeni nesil işlemciler için gerekecektir ancak o kadar zor bir işlem değil, en önemli husus bilgisayarın kapanmaması.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı