Şimdi olay şöyle başlıyor.
Geçen cumartesi (27.05.2017) Vatan'dan yeni bir sistem topladım. Orijinal Windows alacağımı söyledim fakat abim ve bir tanıdığı saçma düşündüğümü söylediler ve crackli Windows10 kullanmamı söylediler. Ben de ilk defa sistem topladığım için ne olacağını tam olarak bilmiyorum herhalde sorun olmaz diye düşündüm ama 5 gündür bilgisayarımda bulunan bir sorunu çözmek için uğraşıyorum ve şu an final haftam neredeyse ağlamak üzereyim. Yani yeni bir sistem topluyorsun ama bir sorun yüzünden doğru düzgün kullanamıyorsun.
Neyse sorunun ne olduğunu anlatayım en iyisi: Şimdi ben zamanında ucuzladı diye The Witcher 3'ü almıştım Steam'den. Bilgisayarı toplayınca hemen indirip oynama niyetindeydim. Steam'i ve daha sonrasında The Witcher'ü yükledim. Sıra oynamaya gelmişti, çok heyecanlıydım ama bilin bakalım ne oldu? Oyuna başladıktan 5 dakika sonra mavi ekran hatası aldım. Kimisinde "page fault in nonpaged area" kimisinde de "memory management" ve daha nice bunun gibi mavi ekran hatası aldım.
Lütfen eğer sorunun ne olduğunu biliyorsanız bana yardımcı olun. Yani artık oyun oynayabilmeyi geçtim bilgisayara zarar geldi mi acaba diye endişen kafayı yiyeceğim. Lütfen yardımcı olun.