Tugaycan
Hectopat
Daha fazla
- RAM
- Corsair cl 16 3200 xmp2 3600
- İşlemci
- 13600k
Merhaba, başlıktaki anakartı aldım halihazırda sistemim vardı yükseltme yaptım. Anakart ilk çıkan BIOS'u ile geldi bende en son güncel BIOS'a güncelledim ancak bilgisayar BIOS'ta takılı kaldı her yeniden başlatmada ASUS EZ Flash Utility'ye giriyordu. Telefonuma bir eski BIOS'u yükleyip elimdeki SD kart adaptörü ile bilgisayara bağladım ve BIOS'u kurdum şu an Windows'a girdi ancak daha güncel BIOS'ta önemli şeyler var mı anlayamadım tekrar güncellemeye çalışmalı mıyım?
Mantıken ASUS EZ Flash'a giriyorsa takılı bir USB olduğunu gördüğü için giriyordur diyorum ama flash diski zaten çıkarmıştım mouse ve klavyeyi ASUS EZ Flash görebilir mi USB bellek olarak?
www.asus.com
Mantıken ASUS EZ Flash'a giriyorsa takılı bir USB olduğunu gördüğü için giriyordur diyorum ama flash diski zaten çıkarmıştım mouse ve klavyeyi ASUS EZ Flash görebilir mi USB bellek olarak?
PRIME B760M-A D4|Anakart|ASUS Türkiye
Intel® B760 (LGA 1700) mATX motherboard, PCIe 4.0, two M.2 slots, Realtek 2.5Gb Ethernet, DisplayPort, Dual HDMI®, SATA 6 Gbps, rear USB 3.2 Gen 2, front USB 3.2 Gen 1 Type-C®, Aura Sync
www.asus.com