Lahoode Centipat Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #1 ASUS Prime H610M-K D4 anakarta 2. bir M.2 SSD takılır mı?
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 17 Aralık 2023 #2 PCI-e X1 slotuna dönüştürücü ile takmanız mümkün. Bu X1 slotu PCI-e 3.0 olduğu için maksimum 984.6 MB/sn hız alabilirsiniz.
PCI-e X1 slotuna dönüştürücü ile takmanız mümkün. Bu X1 slotu PCI-e 3.0 olduğu için maksimum 984.6 MB/sn hız alabilirsiniz.
Lahoode Centipat Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #3 Caner Uncu dedi: PCI-e X1 slotuna dönüştürücü ile takmanız mümkün. Eki Görüntüle 2055345 Genişletmek için tıkla... O nedir, hangi dönüştürücü lazım?
Caner Uncu dedi: PCI-e X1 slotuna dönüştürücü ile takmanız mümkün. Eki Görüntüle 2055345 Genişletmek için tıkla... O nedir, hangi dönüştürücü lazım?
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 17 Aralık 2023 #4 Lahoode dedi: O nedir, hangi dönüştürücü lazım? Genişletmek için tıkla... Attığım görselde belirttim. Kırmızı dikdörtgenle belirtilen yere dönüştürücü yardımıyla takacaksınız. Amazon.com.tr
Lahoode dedi: O nedir, hangi dönüştürücü lazım? Genişletmek için tıkla... Attığım görselde belirttim. Kırmızı dikdörtgenle belirtilen yere dönüştürücü yardımıyla takacaksınız. Amazon.com.tr
Lahoode Centipat Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #5 Caner Uncu dedi: Attığım görselde belirttim. Kırmızı dikdörtgenle belirtilen yere dönüştürücü yardımıyla takacaksınız. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Orası sanırım benim ekran kartımın altına denk geliyor yada ben bulamadım.
Caner Uncu dedi: Attığım görselde belirttim. Kırmızı dikdörtgenle belirtilen yere dönüştürücü yardımıyla takacaksınız. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Orası sanırım benim ekran kartımın altına denk geliyor yada ben bulamadım.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 17 Aralık 2023 #6 Lahoode dedi: Orası sanırım benim ekran kartımın altına denk geliyor ya da ben bulamadım. Genişletmek için tıkla... Evet, ekran kartınızın altına denk geliyor. Eğer ekran kartı orayı kapatıyorsa takamazsınız maalesef. Ekran kartınız çok kalın değilse kapatmaması lazım, kasayı yan yatırıp bakarsanız görürsünüz.
Lahoode dedi: Orası sanırım benim ekran kartımın altına denk geliyor ya da ben bulamadım. Genişletmek için tıkla... Evet, ekran kartınızın altına denk geliyor. Eğer ekran kartı orayı kapatıyorsa takamazsınız maalesef. Ekran kartınız çok kalın değilse kapatmaması lazım, kasayı yan yatırıp bakarsanız görürsünüz.
Lahoode Centipat Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #7 Caner Uncu dedi: Evet, ekran kartınızın altına denk geliyor. Eğer ekran kartı orayı kapatıyorsa takamazsınız maalesef. Ekran kartınız çok kalın değilse kapatmaması lazım, kasayı yan yatırıp bakarsanız görürsünüz. Genişletmek için tıkla... Şimdi gördüm sanırsam benziyor birde camı söküp bakayım. Evet oymuş deneyeceğim teşekkürler.
Caner Uncu dedi: Evet, ekran kartınızın altına denk geliyor. Eğer ekran kartı orayı kapatıyorsa takamazsınız maalesef. Ekran kartınız çok kalın değilse kapatmaması lazım, kasayı yan yatırıp bakarsanız görürsünüz. Genişletmek için tıkla... Şimdi gördüm sanırsam benziyor birde camı söküp bakayım. Evet oymuş deneyeceğim teşekkürler.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 17 Aralık 2023 #8 Lahoode dedi: Evet oymuş deneyeceğim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi ''dönüştürücü'' ile takacaksınız, direkt takamazsınız SSD'yi oraya. Linkini attığım şekilde dönüştürücü almanız gerekiyor.
Lahoode dedi: Evet oymuş deneyeceğim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi ''dönüştürücü'' ile takacaksınız, direkt takamazsınız SSD'yi oraya. Linkini attığım şekilde dönüştürücü almanız gerekiyor.
mehmetx1910 Centipat Katılım 15 Mart 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2024 #9 Lahoode dedi: Şimdi gördüm sanırsam benziyor bir de camı söküp bakayım. Evet oymuş deneyeceğim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Denediniz mi sonuç nedir paylaşır mısınız? Benim ekran kartıda sanki kapatıyor gibi orayı.
Lahoode dedi: Şimdi gördüm sanırsam benziyor bir de camı söküp bakayım. Evet oymuş deneyeceğim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Denediniz mi sonuç nedir paylaşır mısınız? Benim ekran kartıda sanki kapatıyor gibi orayı.