Prime müşterinin kargo avantajı yok mu?

Makaleler
7
Merhaba. 22/11/2023 tarihinde Amazon'dan bir ürün aldim, uzun suredir Prime musterisiyim. Kargomu MNG'ye vermisler, 24/11/2023 tarihinden beri MNG Amazon bolgesinde, transfer asamasinda gozukuyor. 4 gundur bir transfer olamadi mi bu kargo? Teslim tarihinde 29/11/2023 diyor, benim Prime olmamin ne anlami kaldi? Yardimci olabilecek birisi var mi?

Merhaba. 22/11/2023 tarihinde Amazon'dan bir ürün aldim, uzun suredir Prime musterisiyim. Kargomu MNG'ye vermisler, 24/11/2023 tarihinden beri MNG Amazon bolgesinde, transfer asamasinda gozukuyor. 4 gundur bir transfer olamadi mi bu kargo? Teslim tarihinde 29/11/2023 diyor, benim Prime olmamin ne anlami kaldi? Yardimci olabilecek birisi var mi?
Bazı ürünlerde prime olmuyor.

Prime avantajı ücrette genel olarak, hız konusunda pek bir avantajını göremedim. Durumun Amazon'dan ziyade MNG ile alakalı olduğunu düşünüyorum.

Şu an Amazon'da indirim dönemi olduğu için yoğun siparişten dolayı çoğu sipariş geç geliyor. Mesela bende Prime üyesiyim ve şu an bir şey sipariş etsem ayın 29'unda gelecek şekilde gözüküyor.

Geçerli ürünlerde yazıyor demek ki aldığınız ürün kapsam dışında olabilir.

Dosya Ekleri

• IMG_0170.jpeg
    IMG_0170.jpeg
    155,2 KB · Görüntüleme: 29
Bazı ürünlerde prime olmuyor.
Prime kargo secenegi secmistim.
Aldığın üründe prime yazmıyorsa geç gelebilir
Kargo secenegi vardi, Prime sectim.
Kolay gelsin bazı yerlere anlık yetişemiyor diye MNG ve Aras Kargo'ya veriyorlar. Aras Kargo ürün geldiği halde getirmiyor. İlle de ya şubeye gideceğim ya da adamların beni oyalamasını bekleyeceğim. Tabii ürün kaynaklı da olabiliyor.
Aras Kargoyla gelse erken bile gelir, eski calisaniyim :D MNG hep boyle yapiyor.
Geçerli ürünlerde yazıyor demek ki aldığınız ürün kapsam dışında.
Kargo ucreti odemedim ve kargo seceneginde Prime sectim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı