E EminXP Yoctopat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #1 Selamlar. Bilgisayarıma Android kurmak istedim ancak sistemim için en iyi Prime OS mu yoksa Phoenix OS mu yakışır?
Selamlar. Bilgisayarıma Android kurmak istedim ancak sistemim için en iyi Prime OS mu yoksa Phoenix OS mu yakışır?
Veli1026 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.178 Makaleler 2 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #2 Oyun oynamak için indiriyorsanız boşuna uğraşmayın, adam gibi oynatmıyor. Onun dışında Prime OS Phoenix OS'a göre daha optimize.
Oyun oynamak için indiriyorsanız boşuna uğraşmayın, adam gibi oynatmıyor. Onun dışında Prime OS Phoenix OS'a göre daha optimize.
PromePC Yoctopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #3 @Veli1026 bu benim yeni hesabım. Biraz fazla format atıyorum ama zaten oyun için indirecektim yazman iyi oldu doğru olanı indirmişim teşekkürler.
@Veli1026 bu benim yeni hesabım. Biraz fazla format atıyorum ama zaten oyun için indirecektim yazman iyi oldu doğru olanı indirmişim teşekkürler.