Prime üyelerine Mafia 1 Definitive Edition bedava

Bu oyunları CD key olarak mı veriyor anlamadım arkadaşım da var prime ona desem key olarak alıp steam de felan mı etkinleştiricem.

@Mrx_exe, hayır Steam Key olarak vermiyor. GOG platformu için CD Key veriyor.

@django06, daha önce hiç GOG kullanmadığım için bilemiyorum. Sadece oyunları alıp geçiyorum, daha hiçbirini oynama fırsatım olmadı ve tüm firmalar, Launcher'i zorunlu tuttuğu için sanki Launcher olmadan kullanılamıyor gibi bir hissiyat oluştu. Açıkçası siz deyinceye kadar Launcher istemediğini bilmiyordum.

Tamamdir dostum. Gog iyidir.

Iyi eglenceler

Evet, GOG.com üzerinden Launcher'a gerek olmaksızın oyunların Setup dosyalarını indirip kurulum yapabilirsiniz. Aynısı ZOOM Platform için de geçerli.

@ahmttunc, kullandığım bir Launcher değil ve genel olarak da bir Launcher'e bağlı kalarak oyun oynamayı sevmiyorum. Buna Steam de dahil.
GOG üzerinden Control oynuyorum, masaüstüne attığım oyun kısayoluyla oyuna giriyorum. Geçen Launcher'ın açılmadığını farkettim, yani muhtemelen Launcher'a bağlanmadan açılıyor. Mafia'da yüklü, eve geçince onu da kontrol ederim.

Mafia Definitive Ed. oynarken V-SYNC açmazsanız FPS yüksek olduğu halde oyun kasıyor, oynayacak varsa işi görülsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…