Prime üyelerine Mafia 1 Definitive Edition bedava

PurpleEJJ

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Mafia 1 defenitive Edition, Dishonored, A Plague Tale: Innocence, Overcooked ve BioShock remasterd gibi oyunlar bedava. Daha içinde bir sürü oyun var 39 liraya veya bedava Prime denemesi ile değerlendirilebilir.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-11 004531.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-11 004531.png
    947,9 KB · Görüntüleme: 239
@ahmttunc, kullandığım bir Launcher değil ve genel olarak da bir Launcher'e bağlı kalarak oyun oynamayı sevmiyorum. Buna Steam de dahil.

@ahmttunc, kullandığım bir Launcher değil ve genel olarak da bir Launcher'e bağlı kalarak oyun oynamayı sevmiyorum. Buna Steam de dahil.
Günümüzde launcher olmadan oyun oynayamıyorsun ki. Ayrıca istersen playnite ve launchbox tüm platformları birleştiren açık kaynaklı yazılımlar.

@ahmttunc, işte ben de firmalara bu yüzden kızıyorum. Kutulu oyun mantığını tamamen bitirdiler. Oyun lisansı satıp dünyanın parasını kırıyorlar. Oynamak istediğim oyun Online ise Launcher'e bağlı oynuyorum, değilse bir yolunu bulup oynuyoruz hikayeli oyunları.

@ahmttunc, işte ben de firmalara bu yüzden kızıyorum. Kutulu oyun mantığını tamamen bitirdiler. Oyun lisansı satıp dünyanın parasını kırıyorlar. Oynamak istediğim oyun Online ise Launcher'e bağlı oynuyorum, değilse bir yolunu bulup oynuyoruz hikayeli oyunları.
Tamam da seni tonla CD takıp çıkarmaktan falan kurtarıyorlar. Launcher olmadan doğrulama yapamazlar ki. Tek şart bu.

Sen zaten oyun satın almıyorsan pek bir şey değişmiyor senin için.

Exe olarak dağıtmaz kimse parayla sattığı oyunu. Doğrulama gerek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı