Sektörde yakında CD kalmaz sadece collector box çıkar onda bile CD olmaz sadece koleksiyonerler için ürünler 
Ben yeni gördüm hocam. Başlığı açan arkadaşa teşekkür ederimHaftalar oldu bunlar bedava olalı.
Gog nin butun olayi launcher olmadan EXE olarak indirip kurabilmen.Mafia'yı GOG üzerinden vermeseydi iyiydi aslında. GOG Launcheri ile uğraşmak istemiyorum pek.
Tamamdir dostum. Gog iyidir.@django06, daha önce hiç GOG kullanmadığım için bilemiyorum. Sadece oyunları alıp geçiyorum, daha hiçbirini oynama fırsatım olmadı ve tüm firmalar, Launcher'i zorunlu tuttuğu için sanki Launcher olmadan kullanılamıyor gibi bir hissiyat oluştu. Açıkçası siz deyinceye kadar Launcher istemediğini bilmiyordum.
GOG üzerinden Control oynuyorum, masaüstüne attığım oyun kısayoluyla oyuna giriyorum. Geçen Launcher'ın açılmadığını farkettim, yani muhtemelen Launcher'a bağlanmadan açılıyor. Mafia'da yüklü, eve geçince onu da kontrol ederim.@ahmttunc, kullandığım bir Launcher değil ve genel olarak da bir Launcher'e bağlı kalarak oyun oynamayı sevmiyorum. Buna Steam de dahil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.