Pringles Türkiye'den çekildi mi?

Elinize sağlık sorduğunuz için. O değil de bir cips markasının neden müşteri hizmetleri olur? Sanki alışveriş uygulaması yapıyor adamlar.
Aldığınız toptan/perakende üründe hatalı içerik, yabancı madde, SKT'si geçmiş, sorunlu ambalaj, düşük kalite gibi sorunlar yaşadığınızda veya sorularınız olduğunda yardımcı olurlar. Pek çok gıda şirketinin sorun veya sorularınız için iletişim sağlayabileceğiniz bir telefon numarası veya e-posta, hiç yoksa sosyal medya hesabı olur.

Aynı zamanda master potato denen bir cipsi yedik tadı iğrençti.

O marka bildiğin şans işi. Ben o markadan ve farklı marketlerden 3-4 kutu almıştım 2 tanesinin tadı gayet güzelken diğerleri yenecek gibi değildi.

Adamların bir kalite ve lezzet standardı yok Pringles gibi.

Allah rızası için, şu cipsi nereden bulabilirim İzmir'de? Biri yardımcı olabilir mi? Madem çekilmedi nerede bu cips? 😄

Ben İstanbul'da bayağıdır görmedim. Master Patato ile edeceğiz artık.
Master Potato bir iki defa denemiştim ama hiç sevemedim maalesef. İçindeki her neyse rahatsız etti gibi geldi. Sonra internette içinde çok zararlı maddelerin olduğunu ve bizim gibi ülkelere pazarlandığını okudum. Sanki bir el geldi, Pringles'ı alıp yerine bu ne idüğü belirsiz ürünü koydu. İçine koyulan maddeler net olarak beyan edilmemekle birlikte çoğu batı ülkesinde bu yüzden izin alamamış sanırım.

Master potato bir iki defa denemiştim ama hiç sevemedim maalesef. İçindeki her neyse rahatsız etti gibi geldi. Sonra internette içinde çok zararlı maddelerin olduğunu ve bizim gibi ülkelere pazarlandığını okudum. Sanki bir el geldi, Pringles'ı alıp yerine bu ne idüğü belirsiz ürünü koydu. İçine koyulan maddeler net olarak beyan edilmemekle birlikte çoğu batı ülkesinde bu yüzden izin alamamış sanırım.

İçeriğini bilemeyeceğim ama tadı ve sertliği hiç iyi değil, çok sert ve hiçbir olayı olmayan bir aroması var.

Arkadaşlar çekilmedi ama Migros dahil yakınımdaki marketlede Pringles yok bayağı yok yani stok sorunu yaşamışlar ama hala Pringles göremiyorum acaba sadece büyük marketleremi yöneldiler normalde bakkalda bile olurdu artık Master potato diye iğrenç bir şey var.

Arkadaşlar çekilmedi ama Migros dahil yakınımdaki marketlede Pringles yok bayağı yok yani stok sorunu yaşamışlar ama hala Pringles göremiyorum acaba sadece büyük marketleremi yöneldiler normalde bakkalda bile olurdu artık Master potato diye iğrenç bir şey var.

Stok sorunu kaç yıldır çözülemiyor ki? Ben 2 yıldır falan görmüyorum marketlerde. Çekilmişler muhtemelen.

Geri
Yukarı