AknSyhn Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 244 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #1 Merhaba arkadaşlar, Prison Architect oyunu GOG üzerinde ücretsiz oldu aşağıdaki linkten alabilirsiniz. Prison Architect Build and manage a Maximum Security Prison. As the sun casts it’s early morning rays o www.gog.com
Merhaba arkadaşlar, Prison Architect oyunu GOG üzerinde ücretsiz oldu aşağıdaki linkten alabilirsiniz. Prison Architect Build and manage a Maximum Security Prison. As the sun casts it’s early morning rays o www.gog.com
muleka40 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.716 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaldırım Mühendisi 16 Aralık 2020 #2 Yarın GOG haber veriyormuş her gün 1 oyun diye. Ağlarım kudururum deliririm.
AknSyhn Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 244 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #3 anil1632 dedi: Yarın GOG haber veriyormuş her gün 1 oyun diye. Ağlarım kudururum deliririm. Genişletmek için tıkla... Onu Epic Games yapacak hocam, GOG'da yaparsa tadından yenmez tabii.
anil1632 dedi: Yarın GOG haber veriyormuş her gün 1 oyun diye. Ağlarım kudururum deliririm. Genişletmek için tıkla... Onu Epic Games yapacak hocam, GOG'da yaparsa tadından yenmez tabii.
batuhan_n Decipat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.229 Çözümler 2 16 Aralık 2020 #4 AknSyhn dedi: Merhaba arkadaşlar, Prison Architect oyunu GOG üzerinde ücretsiz oldu aşağıdaki linkten alabilirsiniz. Prison Architect Build and manage a Maximum Security Prison. As the sun casts it’s early morning rays o www.gog.com Genişletmek için tıkla... Oyun güzel mi? Güzelse hesap açıp alacağım. Oyunu hiç duymadımda.
AknSyhn dedi: Merhaba arkadaşlar, Prison Architect oyunu GOG üzerinde ücretsiz oldu aşağıdaki linkten alabilirsiniz. Prison Architect Build and manage a Maximum Security Prison. As the sun casts it’s early morning rays o www.gog.com Genişletmek için tıkla... Oyun güzel mi? Güzelse hesap açıp alacağım. Oyunu hiç duymadımda.
muleka40 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.716 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaldırım Mühendisi 16 Aralık 2020 #5 AknSyhn dedi: Onu Epic Games yapacak hocam, GOG'da yaparsa tadından yenmez tabii. Genişletmek için tıkla... Epic Games yapacak biliyorum. Ubisoft şu an yapıyor az süreli bile olsa. GOG yapsa çıldırırız. Steam atlıyormuş bir anda 1 hafta boyunca her gün 3 oyun diye.
AknSyhn dedi: Onu Epic Games yapacak hocam, GOG'da yaparsa tadından yenmez tabii. Genişletmek için tıkla... Epic Games yapacak biliyorum. Ubisoft şu an yapıyor az süreli bile olsa. GOG yapsa çıldırırız. Steam atlıyormuş bir anda 1 hafta boyunca her gün 3 oyun diye.
AknSyhn Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 244 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #6 batuhan_n dedi: Oyun güzel mi? Güzelse hesap açıp alacağım. Genişletmek için tıkla... Vallahi ben oyunu oynamadım hocam ama 2015 yapımı bir oyun ekleyin kütüphanenize dursun fazla mal göz çıkarmaz. anil1632 dedi: Epic Games yapacak biliyorum. Ubisoft şu an yapıyor az süreli bile olsa. GOG yapsa çıldırırız. Steam atlıyormuş bir anda 1 hafta boyunca her gün 3 oyun diye. Genişletmek için tıkla... Ah keşke ama Steam'de nerede o cömertlik anca 20 yıllık Sonic oyunu falan veriyorlar.
batuhan_n dedi: Oyun güzel mi? Güzelse hesap açıp alacağım. Genişletmek için tıkla... Vallahi ben oyunu oynamadım hocam ama 2015 yapımı bir oyun ekleyin kütüphanenize dursun fazla mal göz çıkarmaz. anil1632 dedi: Epic Games yapacak biliyorum. Ubisoft şu an yapıyor az süreli bile olsa. GOG yapsa çıldırırız. Steam atlıyormuş bir anda 1 hafta boyunca her gün 3 oyun diye. Genişletmek için tıkla... Ah keşke ama Steam'de nerede o cömertlik anca 20 yıllık Sonic oyunu falan veriyorlar.
aydos Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 2.735 Makaleler 1 Çözümler 13 16 Aralık 2020 #7 Hesap açtım, sepete geldim fakat satın alabileceğim buton göremiyorum? 0₺ yazıyor fakat sadece hediye etme seçeneği var. AknSyhn dedi: Merhaba arkadaşlar, prison architect oyunu GOG üzerinde ücretsiz oldu aşağıdaki linkten alabilirsiniz. Prison Architect Build and manage a Maximum Security Prison. As the sun casts it’s early morning rays o www.gog.com Genişletmek için tıkla...
Hesap açtım, sepete geldim fakat satın alabileceğim buton göremiyorum? 0₺ yazıyor fakat sadece hediye etme seçeneği var. AknSyhn dedi: Merhaba arkadaşlar, prison architect oyunu GOG üzerinde ücretsiz oldu aşağıdaki linkten alabilirsiniz. Prison Architect Build and manage a Maximum Security Prison. As the sun casts it’s early morning rays o www.gog.com Genişletmek için tıkla...
muleka40 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.716 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaldırım Mühendisi 16 Aralık 2020 #8 aydos_33 dedi: Hesap açtım, sepete geldim fakat satın alabileceğim buton göremiyorum? 0₺ yazıyor fakat sadece hediye etme seçeneği var. Genişletmek için tıkla... Sepete gelmeyeceksin. Ana ekranda orta yerlerde giveaway gibi bir yazı olması lazım oyunun adı yazan. Yes diyeceksin owned Game diyeceksin gelmiş olması lazım.
aydos_33 dedi: Hesap açtım, sepete geldim fakat satın alabileceğim buton göremiyorum? 0₺ yazıyor fakat sadece hediye etme seçeneği var. Genişletmek için tıkla... Sepete gelmeyeceksin. Ana ekranda orta yerlerde giveaway gibi bir yazı olması lazım oyunun adı yazan. Yes diyeceksin owned Game diyeceksin gelmiş olması lazım.
M Mr.Ridrler Megapat Katılım 19 Ekim 2014 Mesajlar 973 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #9 Müthiş oyun. Teşekkürler.
bilinçli pars Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mart 2019 Mesajlar 7.077 Makaleler 23 Çözümler 14 Yer Aydın Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: ECS H81H3-M7 İşlemci: Intel Core i7 4790 HDD: Western Digital WD10EZEX 1 TB 7200 RPM RAM: Crucial CT102446BA160B.C16FER 1x8GB DDR3 1600MHZ Kasa: Casper NSH.4790-8T75A-W (CD.VTI4790A) Hazır kasa. Ekran kartı: Galaxy GT730 PSU: Casper Fsp250-50hmn Monitör: AOC G2868PQU 28" 4K 3840×2160 1 MS 60 Hz TN panel UPS: Tunçmatik TSK5208 Mouse: Casper B309 Klavye: Casper K1500 Akım korumalı priz: Monster MPEXP100U Yazıcı: Epson L4160 Cinsiyet Erkek Meslek Espiri mühendisi 16 Aralık 2020 #10 Epic'i GTA bedava olunca kullandım, Steam'ı duydum, GOG da ne?