Prizden yanık kokusu gelmesi

oÖmerr

Hectopat
Daha fazla  
Geçenlerde bir konu açmıştım sabah kalktığımda odada yanık kokusu vardı diye. Bu kokunun PSU'dan kaynaklandığını söylemiştim. Ancak bu sabah uyandığımda yatağımın yanındaki duvardaki prizin önü yanık gibi kokuyordu. Benim de kafam karıştı, acaba koku PSU'dan mı, prizden mi ya da dışarıdan gelen bir kokumu. PSU markam fdp Hydro 500W +80

Prizden gelmesi muhtemel. Evinizdeki sigortanın amper değeri duvardaki kablolardan yüksekse duvarın arkasındaki elektrik kablolarınız yanmış ve kokuyor olabilir. Daha da ilerlerse sonucu yangınla dahi sonuçlanabilir. Hemen bir elektrikçiyle falan görüşün derim.

Diğer prizlerde böyle bir şey yok.

Diğer prizlerde böyle bir şey yok.
Hepsinden gelecek diye bir şey yok. Onlar sigorta yüksek olsa bile çok geçmemişlerdir sınırlarını. Ama bilgisayar dediğin fazla elektrik kullanır. Hele priz çoklayıcı ile başka şeyler (monitör, şarj adaptörü vs.) falan da taktıysan sadece senin prizinde olması muhtemel.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı