Profesyonel oyuncu için mouse pad önerisi

Hocam sensiniz düşük yani controlün sizde olmasını istiyorsunuz.

Tüm e sporcular controllü bir mousepad kullanıyor.

Çünkü beklenmeyecek şekilde kafasına yerine adamın kulak kıllarına ateş etmemek için.

Siz de böyle sorunlar yaşamak istemiyorsanız control almanız lazım.

Konuyu takibi bıraktım. Herkes bambaşka mousepadler öneriyor çünkü çıldırmamak elde değil.

Kimsenin önemsediğini sanmıyorum ama siz bilirsiniz. Kişisel bir tercih meselesi ben Blade Y’imle mutluyum şu an ama kimisi mutlu olmaz.

Hayır değil. Flick attıktan sonra adam üzerinde yaptığın Micro düzeltme Speed mouse pad de daha kolay olur. Valorant refleks isteyen hızlı bir oyun olduğundan dolayı Speed mouse pad daha iyi olacaktır. Adam zaten iyi oyuncuyum diyor onun için Speed daha iyi. Kötü bir oyuncu için Speed önermem. Glorius heavy XL, HyperX Fury Speed ve kullandım.

Ubinin oyunculuğunu ben biliyorum zaten. Glorious hibrit, Blade y de zaten ağır kontrol. Micro düzeltme zaten Speed mousepadlerde daha zor. Çok kaygan olursa mikro ayar kaçacaktır. Mouse pad biraz da kullanıcı yorumlarına kalıyor. Bir sürü kişi tang daoyu seviyor ve kullanıyor. Zaten ace seriesin stormdan başka modelinin alınacağını düşünmüyorum o tutan bir mouse pad.

Zaten kontrol veya hibrit öneriyorlar ki mikro düzeltmeler daha stabil, rahat olsun diye. Ki Valorant sadece refleks isteyen bir oyun değil.

Son düzenleme:
Konuyu görmüşken sormak istiyorum DPI neden düşük kullanılıyor? Yani çoğu prof FPS oyuncuları maksimum 1000 DPI kullanıyor. Peki bu mouseler neden 20 30 hatta 50 bin DPI ile üretiliyor? Ayrıca DPI yükseldikçe pixeller arası boşluk azalmıyor mu? Yani 800 DPI 1 sens ile kullanmak yerine 8000 DPI 0.1 sens veya daha düşük şekilde ayarlasa daha iyi şimdi olmuyor mu? Yanlış mı doğru mu emin değilim bundan emin olmak için soruyorum.
Markaların fiyatları arttırmak için kullandığı bahane.

Ubinin oyunculuğunu ben biliyorum zaten. Glorious hibrit, Blade y de zaten ağır kontrol. Micro düzeltme zaten Speed mousepadlerde daha zor. Çok kaygan olursa mikro ayar kaçacaktır. Mouse pad biraz da kullanıcı yorumlarına kalıyor. Bir sürü kişi tang daoyu seviyor ve kullanıyor. Zaten ace seriesin stormdan başka modelinin alınacağını düşünmüyorum o tutan bir mouse pad.

Zaten kontrol veya hibrit öneriyorlar ki mikro düzeltmeler daha stabil, rahat olsun diye. Ki Valorant sadece refleks isteyen bir oyun değil.

Blade Y nasıl kontrol oluyor? Speed bir mouse pad.

1748448345251.png

Hocam düzeltme asıl kontrolde daha kolay olur, kolayca flick de atarsın düzeltirsin de durdurursun da.

O iş düz mantıkla olmuyor işte. Control mousepadlerde flick attıktan sonra mouse pad senin durmanı ister bu yüzden sen daha az durdurma gücü uygularsın. Her flick isabetli gitmiyor bu yüzden Micro düzeltme yapıyoruz. O Micro düzeltme esnasında Control mouse pad de fareyi hareket ettirmek için gereksiz yere daha fazla güç uyguladığımızdan hedef şaşıyor. Control flick esnasında hedefi daha iyi tutturmak için Speed'den daha iyi olabilir fakat bu iyi bir oyuncu için gereksiz çünkü iyi bir oyunc alışınca yeterli durdurma gücünü Speed mouse pad de ayarlayabilir. Hem flickte hem de Micro'da öne geçer Control'e göre. Kötü bir oyuncu için zaten bende Speed önermiyorum.

Birinci olarak hardpad yazıyor üstünde KOCAMAN. İkinci olarak kullanıcı yorumları demiştim, @328914 kullanıyor ve yüzeyi zımpara gibi olduğunu söylüyordu sert bir mouse pad yani.

Eki Görüntüle 2500756

Bende Blade Y kullandım yağ gibi akıyordu? Kullanıcı yorumları da aynı şekilde çok hızlı bir mouse pad olduğunu söylüyor.

Ben Control mouse pad de oynayamıyorum dediğim gibi Micro düzeltme yapmak Speed'e göre daha zor.

Son düzenleme:
O iş düz mantıkla olmuyor işte. Control mousepadlerde flick attıktan sonra mouse pad senin durmanı ister bu yüzden sen daha az durdurma gücü uygularsın. Her flick isabetli gitmiyor bu yüzden Micro düzeltme yapıyoruz. O Micro düzeltme esnasında Control mouse pad de fareyi hareket ettirmek için gereksiz yere daha fazla güç uyguladığımızdan hedef şaşıyor. Control flick esnasında hedefi daha iyi tutturmak için Speed'den daha iyi olabilir fakat bu iyi bir oyuncu için gereksiz çünkü iyi bir oyunc alışınca yeterli durdurma gücünü Speed mouse pad de ayarlayabilir. Hem flickte hem de Micro'da öne geçer Control'e göre. Kötü bir oyuncu için zaten bende Speed önermiyorum.

İyi bir oyuncu olmasa da bir süre sonra alışır herkes bence. Ve iyi bir oyuncu için gereksiz olduğunu düşünmüyorum, ve durdurma gücünü ayarlayan bir oyuncu uyguladığı gücü de ayarlayabilir. Zaten kontrol veya hibrit mouse padler düşünüldüğü kadar da yavaş değil, kontrol bir mouse pad ile 800 DPI 0.2 sens oynuyorum. Hızlı ve stabil oynayabiliyorum. Yani benim için stabil olması daha önemli uyguladığım güçten ziyade, mouse da hafif olduğundan hibrit bence en iyisi.

Bence bu olay kişiden kişiye değişir Control kullanıp hem mikroda hem de flickde zorlanmayan biride olabilir ayni şekilde Speed kullanıp hem mikroda hem de flickde zorlanmayan biride olabilir olay tamamen kişide kendini Control'de iyi hisseden biri Control'den devam etmeli Speed'te iyi hisseden biri Speed'te devam etmeli. Hem kötü bir oyuncu isterse Speed'te kullanabilir sonuçta zamanla oyunda ustalasacagi zaman Speed yüzeyde alışmış olur bunun bir zararı olmaz hatta fareyi durdurma olayını zamanla öğrenmiş olur ama bu değildir ki control kullanan biri speede göre dezavantajilidir control kullanan biri deneyimle zaten o mousepadin durdurma gücüne karşın kendi hareket gücünüde ayarlayabilecegi için bir sorun yaşamaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı