Çözüldü Profesyonel seviyede IEM kulaklık önerisi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bütçe
6500-7000
@borisyeisar bu konuda olumlu düşünmedi ondan dolayı almaktan vazgeçmiştim dawn Pro Zero red ile gelen +10 empedansa ihtiyaç kalmaz o zaman dawn Pro karşılıyıcağını düşünüyorum.

Artı olarak zincir aslında dawn Pro ile karışmıyor.
1.kulaklık 2. dawn Pro 3.Type-C cable.
Diğer şekilde.
1.kulaklık 2.+10 empedans.

@Shuriken siz ne düşünüyorsunuz dawn Pro ile +10 empedansa gerek kalmaz değil mi?

Benim bahsettiğim yöntem neden olmuyor? Bende de 1.5m kablo var, az önce denedim aynı kalitede sesi aktarıyor.
Bir de bu +10 empedans olayı nedir?

Benim bahsettiğim yöntem neden olmuyor? Bende de 1.5m kablo var, az önce denedim aynı kalitede sesi aktarıyor.
Bir de bu +10 empedans olayı nedir?

Truthear circinale red Zero kulaklığın yanında empedansı arttıran 3.5mm jack ile geliyor kulaklık o olmadan 17.5 empedans ile çalışıyor basslar zayıf kalıyor normalde kulaklık 27 empedans stabil çalışabiliyor.

Şimdi ne yapmalıyım bir fikriniz var mı? @borisyeisar @Shuriken

Kafamdaki zincir

1: kulaklık/dawnpro /2 metre Type-C
2: Sadece kulaklık.

Truthear circinale red Zero kulaklığın yanında empedansı arttıran 3.5mm jack ile geliyor kulaklık o olmadan 17.5 empedans ile çalışıyor basslar zayıf kalıyor normalde kulaklık 27 empedans stabil çalışabiliyor.

Şimdi ne yapmalıyım bir fikriniz var mı? @borisyeisar @Shuriken

Kafamdaki zincir.

1: kulaklık/dawnpro /2 metre Type-C
2: Sadece kulaklık.

Baslar az kalmıyor. Düz blue modelindeki baz fazla olduğu için RED'de normal haline getirmişler, fazla bas isteyen olursa diye 10ohm'luk bas arttıran bir aparat eklemişler. Onu takmadığın hali senin kullanacağın ses profiline sahip, bası az değil. Az gelirse de takarsın bir zararı yok.

Zincir yapmanın ses kalitesine bir etkisi yok, zaten başka bir seçenek de gözükmüyor şuanlık.

Baslar az kalmıyor. Düz blue modelindeki baz fazla olduğu için Red'de normal haline getirmişler, fazla bas isteyen olursa diye 10Ohm'luk bas arttıran bir aparat eklemişler. Onu takmadığın hali senin kullanacağın ses profiline sahip, bası az değil. Az gelirse de takarsın bir zararı yok.

Zincir yapmanın ses kalitesine bir etkisi yok, zaten başka bir seçenek de gözükmüyor şu anlık.

Fiooo KA13 mü Moondrop dawn Pro mu?

KA13 daha iyi ama alacağın kulaklık giriş seviyesi olduğundan belki de hiçbir fark olmaz. Fazladan 25 dolar vermene değmez.

Belki kulaklıkğı ileriki zamanda yükseltirim bir de bir sorum var KA13'ü alırsam red Zero'nun yanında gelen +10 bass adapter ine ihtiyaç kalmıyor değil mi?

İlk kulaklığım olarak red Zero alacağım ve sonradan bütçe ayırarak yükseltebilirim.

Ka13 yani lazım oluyor bu durumda zaten kablo uzunluk problemi var fioo KA13 önermeyen biri var mı kalitesiz vs diyen.

Son düzenleme:
Belki kulaklıkğı ileriki zamanda yükseltirim bir de bir sorum var KA13'ü alırsam red Zero'nun yanında gelen +10 bass adapter ine ihtiyaç kalmıyor değil mi?

Aynı şeyi kaçıncıya yazıyorum bilmiyorum. +10 bas adaptörü kulaklığın bas frekansını 3dB arttırmaktan başka bir işe yaramıyor, kulaklığın empedansını da 10ohm arttırıyor. Takılı haliyle bile bütün telefon ve anakartlar dac/amfi olmadan rahatlıkla çalıştırabilir.

KA13, kulaklığa istediğinden fazla ohm verip basının artmasını sağlamıyor, sadece daha kayıpsız ve güçlü bir ses aktarımı sağlayıp genel ses kalitesini arttırıyor. Dolaylı yoldan bas kalitesi artabilir.

Aynı şeyi kaçıncıya yazıyorum bilmiyorum. +10 bas adaptörü kulaklığın bas frekansını 3dB arttırmaktan başka bir işe yaramıyor, kulaklığın empedansını da 10ohm arttırıyor. Takılı haliyle bile bütün telefon ve anakartlar dac/amfi olmadan rahatlıkla çalıştırabilir.

KA13, kulaklığa istediğinden fazla ohm verip basının artmasını sağlamıyor, sadece daha kayıpsız ve güçlü bir ses aktarımı sağlayıp genel ses kalitesini arttırıyor. Dolaylı yoldan bas kalitesi artabilir.

Kaçıncı kez yazıyorum bilmiyorum masanın üstüne gelecek bir alet lazım kablo kasaya yetişmiyor hem de kulaklık yükseltebilirim belki bir zaman sonra.

İlk kulaklığım olarak red Zero alacağım ve sonradan bütçe ayırarak yükseltebilirim.

KA13 yani lazım oluyor bu durumda zaten kablo uzunluk problemi var fioo KA13 önermeyen biri var mı kalitesiz vs diyen.

Önermeme değil de kulaklıktan daha pahalı bir DAC almak pek mantıklı değil. Dawn Pro thie Audio MK2'yi bile çalıştırabilecek güce sahip. O tarz DAC'lar daha çok kafa üstü yüksek ohmlu kulaklıkları sürmek için kullanılıyor.

DAC alma demeye çalışmıyorum, 80 dolar vermene gerek yok.

Geri
Yukarı