Çözüldü Steam Profil ismi soluk görünüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EfeEren

Centipat
Daha fazla  
Steam profilimde ismim mavi gozukmesi gerekirken soluk gorunuyor ve aşırı kafayi taktim boyle olmamasi gerek. Ve bir de Steam magazasina giremiyorum. Ancak diger Steam hesabim da gayet ismim normal ve magazaya girebiliyorum. Nedeni nedir nasıl duzelir?

Çözüm
Silmeden yapacaktınız. Silmeden çalıştırdığınızda sizin yapmanız gereken herşeyi kendisi otomatik yapıyor ve steam dosyanızı onarıyor.

Olan olmuş. "C:\Program Files (x86)\Steam" yolunu takip edin içerisindeki steamapps adlı klasörü başka bir yere aktarın. Ardından "C:\Program Files (x86)\Steam" klasörünü silin, kurulumu tamamlayın. Kurulum tamamlandığında steam klasörü içine steamapps klasörünü geri atın. Oyunlarınız geri gelmiş olmalı eğer geri gelmediyse aşağıdaki adımı takip edin.
Steam -> Ayarlar -> Depolama -> -> Kütüphaneyi Onar.
Çevrimdışı olunca isminiz gri gözükmekte yetersiz internet bağlantısında da aynı şekilde gözükmekte. Eğer çevrimiçi modda iseniz çevrimdışı moda giriş yapıp tekrardan çevrimiçi moda girin sorun düzelecektir.

Çevirimiçi görünmeyi kapatmışsın. Sol üstten açabilirsin.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-11-01 233314.png
    34,4 KB · Görüntüleme: 36
Dediginiz gibi yaptim. Cevrim disi olup tekrardan cevrimici oldum ama hayla ayni maalesef.

Cevrimiciydim zaten. Tekrar cevrimdisi olup tekrar cevrimici oldum ama yine duzelmedi.

Sol üstten arkadaşların üzerine gelin oradan çevrimiçi seçin.

Steam'in kurulum dosyasından onarın. Kurulu olan steam ile alakalı olma ihtimali var.

Silmeden yapacaktınız. Silmeden çalıştırdığınızda sizin yapmanız gereken herşeyi kendisi otomatik yapıyor ve steam dosyanızı onarıyor.

Olan olmuş. "C:\Program Files (x86)\Steam" yolunu takip edin içerisindeki steamapps adlı klasörü başka bir yere aktarın. Ardından "C:\Program Files (x86)\Steam" klasörünü silin, kurulumu tamamlayın. Kurulum tamamlandığında steam klasörü içine steamapps klasörünü geri atın. Oyunlarınız geri gelmiş olmalı eğer geri gelmediyse aşağıdaki adımı takip edin.
Steam -> Ayarlar -> Depolama -> -> Kütüphaneyi Onar.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…