Çözüldü Steam Profil yorumu sonrası hesap kilitlendi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Desteğe yazmaktan başka bir çözüm yok.Hesabı değil de aile paylaşımından oyunu paylaşın bence sadece.

Biz öyle yapıyorduk birbirimizin
hesabında olan oyunu oynamak istediğimizde.

Hesabı değil de aile paylaşımından oyunu paylaşın bence sadece.

Biz öyle yapıyorduk birbirimizin
hesabında olan oyunu oynamak istediğimizde.
Arkadaşlarla aile paylaşımı yapacaktık ama Steam aynı evde yaşamadığımızı algılayınca izin vermedi.

O da bir şey mi ? Yıllar önce CS:GO da her maç hile olmakla suçlanıyordum. Bir gün AK skin düşürdüm o zamanın parasıyla 150TL falandı baya iyi paraydı. Düşürdüğüm gibi steamden bir yabancı ekledi takas teklifinde bulundu. Bir tane görsel attı benim skinim bu bak dedi. ".gif" olarak kayıtlıydı tıkladım PC kafayı yedi antivirüs tekme tokat dışarı attı dosyayı. Adam bir anda "sen beni dolandıramya çalıştın","seni şikayet edicem" falan yazdı ve cevap veremeden engelledi. Sonrasında VAC yedim. Oyun OverWatchdan 3 gün 7 gün yok bilmem kaç gün derken VAC döndü. AK skin satmıştım allahtan ama diğer skinler kaldı. 3000 gündür hesabım vacli. O günden beri profilimi ve envanterimi kapalı tutuyorum.

İşte sorun başka bir yerden girdiyse hesap paylaşımı yapmış oluyorsunuz. Steam'in hesap paylaşımına yaklaşımı nedir bilmiyorum daha önce hiç yapmadım ama eminim kötüdür.
Sanmıyorum hesabımı onlarca arkadaşıma verdim farklı konumlardan girdiler oyun oynadılar vs vs. bir sorun olmadı.

Dilencilik yaptığı için olmuş.

Desteğe yazın açılma ihtimali ama bir daha vermeyin hesabı.

Mecbur öyle yapacağım artık.

Bu tür yorumlar Steam'de topluluk ban sebebi. Arkadaşınıza verecekseniz hesabınızı lütfen sadece güvendiğiniz kişilere verin. Bana kalsa hiç vermeyin. Steam desteğe yazarsanız banınız tek seferlik açılabilir. Açılmazsa yapabileceğiniz bir şey yok.

Topluluk banı kalıcı ban mı oluyor? Şu anda herhangi bir tarih belirtilmedi.

@Maceraciadam22, genellikle kalıcı oluyor. Kalıcı olsa da belli bir süre veriyorlardı destekte.

Yeni konular

Geri
Yukarı