Steam Profildeki kopyalanamayan yazı tipi

Bu arada verdiğiniz profilden yazıyı kopyalayıp aynı şekilde Steam'de vitrin olarak bilgi kutusuna ekleyebiliyorum şu an denedim ama düzenleme falan olmuyor üstteki mesajdaki gibi sormanız daha iyi olur.

Evet başlık hatalı olmuş şimdi fark ettim. Yazı kopyalanıyor değiştirilemiyor

Bence kimin profilinde gördüyseniz kendisine sorun fontun adını bulabilir siz de indirirsiniz.

Bu kişi 300 level. Herkesi eklemez bu tipler ama deneyeceğim şansımı.

Bu arada verdiğiniz profilden yazıyı kopyalayıp aynı şekilde Steam'de vitrin olarak bilgi kutusuna ekleyebiliyorum şu an denedim ama düzenleme falan olmuyor üstteki mesajdaki gibi sormanız daha iyi olur.

O zaman Steam uygulaması üzerinde kullanılan özel bir font olabilir mi? Sadece oraya eklenince düzgünce kullanılabiliyorsa.

Attığım linktekine baktınız mı hocam?

Görüntü olarak buna benzer var fakat aynısı yok. Bunların hepsi düzenlenebiliyor Word'de. Benim belirttiğim yazı tipi anladığım kadarıyla özel bir font. Bu tarz farklı özel fontların nereden temin edildiğini bulmaya çalışıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Fontun adını bulup download bla bla diyeceksiniz ücretsiz erişilebilen bir fontsa (ücretli olanları da var) mutlaka bulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…