Bence hiç gerek yok o tür gereksiz şeylerle uğraşmaya, sen bilirsin yine de.
Göndermiş olduğunuz 2. profil sahibi muhtemelen çimene dokunmamıştır hocam. Anlayacağınız biraz emek ister.
Steam seviyem 2 seviye nasıl seviyemi artırıp daha güzel bir profil gözükmesini sağlayabilirim mesela CS2 oynuyorum ve profilim çok sade gözüküyor.
Görsellerde maysa olan benim diğeri ise Topluluk sunucusundaki başka birisi.
Hocam görseldeki 2 rozet oyunu oynayarak değil sadece bekleyerek alınan rozetler. Öbür 2 tanesi de 40 seviye olunca açılıyor ve yine aynı yıl içerisinde tekrar 40 level yaptıkça renk değişiyor. Lakin bu rozetler ilk renk aşamasında. Yani o yabancı arkadaşımız 2 farklı yıllarda 40 level olmuş. Çokta zor bir şey değil aslındaGöndermiş olduğunuz 2. Profil sahibi muhtemelen çimene dokunmamıştır hocam. Anlayacağınız biraz emek ister.
Steam seviyesi için İtemsatış sitesini öneririm. Satıcı önermek yasak olabilir o yüzden onun hakkında link atamam. O siteden 100TL altna Steam puanı alabilirsin. Sonrasında oyunun rozetlerini kazanıp seviye atlayacak ve yeni vitrinler açacaksın. Paralı arka planlar var yine Steam pazarı üzerinden alınacak. mesela burada tamamen ücretsiz denenmiş arka plan var ama ücretli versiyonlar çok daha iyi.
Hocam görseldeki 2 rozet oyunu oynayarak değil sadece bekleyerek alınan rozetler. Öbür 2 tanesi de 40 seviye olunca açılıyor ve yine aynı yıl içerisinde tekrar 40 level yaptıkça renk değişiyor. Lakin bu rozetler ilk renk aşamasında. Yani o yabancı arkadaşımız 2 farklı yıllarda 40 level olmuş. Çok da zor bir şey değil aslında.
Ben 1 kez aldım. Sen bildiğin internetten nasıl sipariş veriyorsan o satıcıya da sipariş veriyorsun ama tek değişen bir şey var. O da Steam hesabının linkini atmak. Böylece satıcı senin hesabını bulup Steam üzerinden Steam'in kendi "Profil ödülü" sistemini kullanarak bir kaç item diyebileceğimiz şeyler atıyor. Kendi profilimi attım. Sağ tarafta "Profil ödülleri" kısmında bahsettiğim şeyler var. Satıcılar bir kaç saatte veya 1 2 günde atıyor. Lakin Steam'ın kendisi bu ödülleri tanımlayıp sana göndermesi 14 gün sürüyor. Yani bir yerden sonra satıcı eğer ödülleri zaten attıysa onluk bir işin kalmıyor. Satıcının linkini de bırakayım bari. Umarım banlanmamHocam 10000 Steam puanı yaklaşık 70-80TL fakat 14 gün sonra iletiliyor diyor tüm satıcılar nedir bunun mantığı?