Steam Profili nasıl daha iyi hale getirilebilir?

Ben 1 kez aldım. Sen bildiğin internetten nasıl sipariş veriyorsan o satıcıya da sipariş veriyorsun ama tek değişen bir şey var. O da Steam hesabının linkini atmak. Böylece satıcı senin hesabını bulup Steam üzerinden Steam'in kendi "profil ödülü" sistemini kullanarak birkaç item diyebileceğimiz şeyler atıyor. Kendi profilimi attım. Sağ tarafta "profil ödülleri" kısmında bahsettiğim şeyler var. Satıcılar birkaç saatte veya 1 2 günde atıyor. Lakin Steam'ın kendisi bu ödülleri tanımlayıp sana göndermesi 14 gün sürüyor. Yani bir yerden sonra satıcı eğer ödülleri zaten attıysa onluk bir işin kalmıyor. Satıcının linkini de bırakayım bari. Umarım banlanmam :D BURO - Üyenin Profili ve İlanları | İtemsatış (kuzenim ve ben Steam puanlarını bu satıcıdan aldık)

Tamamdır hocam son bir şey soracaktım bir videoya baktım adam kartları 5X alıp sırayla 5X işleyip 80 levelden 100levele çıkıyor bende şu an rozetler kısmında sadece CS2 ve ETS 2 var Steam kütüphanemde olmayan oyunların kartını alıp level atlayabilir miyim?

Tamamdır hocam son bir şey soracaktım bir videoya baktım adam kartları 5X alıp sırayla 5X işleyip 80 levelden 100levele çıkıyor bende şu an rozetler kısmında sadece CS2 ve ETS 2 var Steam kütüphanemde olmayan oyunların kartını alıp level atlayabilir miyim?
Hiç oynamadığın ama satın aldığın oyunların kartlarını Steam pazarı üzerinden "filtre" kısmından işaretleyerek alabilirsin. Hatta direkt profildeki rozetler bölümüne girip otomatik aldırtabilirsin ama dikkat et bir kez tuşa bastın mı iptal edemiyorsun kartları hemen alıyor.

Hiç oynamadığın ama satın aldığın oyunların kartlarını Steam pazarı üzerinden "filtre" kısmından işaretleyerek alabilirsin. Hatta direkt profildeki rozetler bölümüne girip otomatik aldırtabilirsin ama dikkat et bir kez tuşa bastın mı iptal edemiyorsun kartları hemen alıyor.

Yok hocam hiç almadığım bir oyunun kartını alıp XP'ye dönüştüremez miyim? Level atlamam lazım.

Göndermiş olduğunuz 2. Profil sahibi muhtemelen çimene dokunmamıştır hocam. Anlayacağınız biraz emek ister.
Ne alakası var? Hem adam CS2 profilini göstermiş, bildiğim kadarıyla madalyalar satın alınan birşey değil, operasyon paketleri dışında.

Dosya Ekleri

• IMG_20250510_220718.jpg
    IMG_20250510_220718.jpg
    74,1 KB · Görüntüleme: 10
Peki başka türlü nasıl XP kazanabilirim önerdiğiniz İtemsatış mağazası da XP satıyor. Hangi mantıkla oluyor o
Hocam yeni gördüm. Onu tam bilmiyorum. Kuzenim o ilanlardan da almıştı ama ben almadım o yüzden kesin bilgi veremem çok haşır neşir olmadığı için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı