yusufff33
Picopat
Daha fazla
Ben 1 kez aldım. Sen bildiğin internetten nasıl sipariş veriyorsan o satıcıya da sipariş veriyorsun ama tek değişen bir şey var. O da Steam hesabının linkini atmak. Böylece satıcı senin hesabını bulup Steam üzerinden Steam'in kendi "profil ödülü" sistemini kullanarak birkaç item diyebileceğimiz şeyler atıyor. Kendi profilimi attım. Sağ tarafta "profil ödülleri" kısmında bahsettiğim şeyler var. Satıcılar birkaç saatte veya 1 2 günde atıyor. Lakin Steam'ın kendisi bu ödülleri tanımlayıp sana göndermesi 14 gün sürüyor. Yani bir yerden sonra satıcı eğer ödülleri zaten attıysa onluk bir işin kalmıyor. Satıcının linkini de bırakayım bari. Umarım banlanmamBURO - Üyenin Profili ve İlanları | İtemsatış (kuzenim ve ben Steam puanlarını bu satıcıdan aldık)
Tamamdır hocam son bir şey soracaktım bir videoya baktım adam kartları 5X alıp sırayla 5X işleyip 80 levelden 100levele çıkıyor bende şu an rozetler kısmında sadece CS2 ve ETS 2 var Steam kütüphanemde olmayan oyunların kartını alıp level atlayabilir miyim?