Prog5260 sistemde oyun için parça yenileme

Makaleler
3
Yer
Nebuchadnezzar
Daha fazla  
Meslek
Judge Dredd
Sistemim; Prog5260 Windows 7 Home Basic 8 GB RAM, AMD FX-4100 X4 3.6 GHz, nVidia GT220 1GB 128 bit'e sahip bilgisayarım var. Benim sorunum Battlefield 3 gibi oyunları düşük ayarlarda zar zor oynuyorum. Bilgisayarı aldığımda adam bana ''Battlefield 3 gibi oyunları rahatlıkla Ultra ayarlarda oynayabilirsin'' demişti. Ve Windows sistem derecelendirmem 4,3. Yaklaşık 800 TL bütçem var. Sizce ne gibi değişiklikler yapabilirim?

GT 220 ile Battlefield 3’ü Ultra ayarda oynaman imkânsız. Bariz yalan söylemişler. Yine de sistemin yatırım yapılabilecek bir sistem. 800 TL ile ilk tavsiyem ekran kartını değiştirmen. 450 TL’ye MSI HD7850 O.C. alabiliyorsun. Tabi bu kart için güç kaynağını da değiştirmen gerek. 200 TL ile 600 W 80 Plus sertifikalı Corsair CX alabilirsin. Kalan para ile de 120 GB Force serisi bir SSD alırsan sistemin Battlefield 3’ü gerçekten Ultra ayarlarda açacaktır. Recep Baltaş garantisi ile.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı