Programla Kitapları

53potter

Hectopat
Arkadaşlar sağlam bir programlama kitabına ihtiyacım var. Programlama öğrenmek istiyorum. Yardım ederseniz sevinirim.

Hangi programlama diline yönelik veya genel algoritma, akış diyagramları ya da mantığını anlamak için mi? kitapta aradığın özellikleri yazarsan daha rahat bir liste çıkartılabilir

Sıfırdan başlayacağım için hangi çeşitleri var onu bile bilmiyorum. Siz olsanız sıfırdan başlamak için ne seçerdiniz?

Bende sıfırdan başladım Python öneririm başlangıç için ideal. Kitap olarak da Mustafa Başer' in Python adlı kitabımı kullanıyorum anlatımı bence güzel tavsiye ederim.(Dikey Eksen Yayınları)
Python | Dikeyeksen

Ben şahsen sıfırdan başlamak için kitap tercih etmezdim. YouTube'da inanılmaz güzel seri dersler var fakat asla Türkçe videolara bakmayın. Temel konuları ve örnekleri videolarla hızlıca öğrenirseniz sonra kitaba geçersiniz kitabı anlamanız da daha kolay olur. Hatta videolar sayesinde hangi programlama diline odaklanacağınıza da kolay karar verebilirsiniz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…