Bir süredir bu sorunla karşı karşıyayım. Chrome varsayılan tarayıcım fakat herhangi bir programdan web sitesine yönlendirileceğim zaman hata mesajı alıyorum her seferinde. Artık bu sorunu çözmek istiyorum, yardımlarınızı bekliyorum.
Tarayıcıyı tekrar indirdim olmadı, arama kısmına varsayılan uygulamalar yazdığımda windows 7 kullandığım için sadece varsayılan programlar çıkıyor fakat o sekmeden varsayılan tarayıcıyla alakalı hiçbir şey bulamadım.
örnek olarak fotoğrafta lol oyunundan bir bağlantıya tıkladığımda karşıma bu çıkıyor.
Buradan .url yazan kısmı chrome ile ilişkilendirdim ama düzelmedi.
Bu hata sadece LoL başlatıcısı üzerinden bir bağlantı açtığında mı yaşanıyor?
Ayrıca tarayıcıyı sıfırlamanı öneririm.
Hatta çok fazla önemli verin yoksa, tarayıcıyı bağlantıdaki yazılım ile kaldırıp tekrar yükleyin.
Bulk Crap Uninstaller (veya BCUninstaller) ücretsiz ve açık kaynak kodlu bir program kaldırıcıdır. Minimum kullanıcı girdisi ile büyük miktarda uygulamayı kaldırmada başarılıdır. Artıkları temizleyebilir, sahipsiz uygulamaları tespit edebilir...
www.technopat.net
Daha sonra Wise Registry Cleaner yazılımını yükleyin.
Use Wise Registry Cleaner to clean invalid registry entries, fix Windows registry errors, defragment Windows registry, and keep your PC performing at its best.
www.wisecleaner.com
Diğer tüm uygulamaları kapatın. Sadece güvenli olacak şekilde kayıt girdilerini tarayın.
Ayrıca tavsiye ettiğim ayarlar ve uzantılar konusuna da göz atmanızı öneririm.
Google Chrome, Google tarafından geliştirilen ücretsiz bir web tarayıcısıdır. Eylül 2008'de Microsoft Windows sürümü yayımlanmış; daha sonra Linux, macOS, iOS ve Android sürümleri de geliştirilmiştir. Google, Chrome'un kaynak kodlarının büyük kısmını Chromium adlı açık kaynak projesi kapsamında...
Hangi yöntem çözdü? Program kaldırma, kayıt girdilerini temizleme ya da tarayıcıyı sıfırlama. Onu da belirtseniz güzel olur. Yeni yorum yazmak yerine lütfen yorum düzenleme seçeneği gitmediyse, üstteki yorum da belirtin.