Programsız virüs nasıl silinir?

Hocam anti virüs var ama bilgisayarı alırken yanında aldım. Fakat iyi bir anti virüs değil mcafee. Her gün 3 tane tam tarama yapıyorum ama içimde bir korku var. Sanki dosyalarım bir anda bir virüs tarafından gidecek. Mesela şu an bile tarama yapıyor :D.

Hocam anti virüs var ama bilgisayarı alırken yanında aldım. Fakat iyi bir anti virüs değil McAfee. Her gün 3 tane tam tarama yapıyorum ama içimde bir korku var. Sanki dosyalarım bir anda bir virüs tarafından gidecek.
McAfee ev kullanıcıları için pek iyi değil.

Kaspersky, BitDefender deneyin.

Hocam anti virüs var ama bilgisayarı alırken yanında aldım. Fakat iyi bir anti virüs değil McAfee. Her gün 3 tane tam tarama yapıyorum ama içimde bir korku var. Sanki dosyalarım bir anda bir virüs tarafından gidecek. Mesela şu an bile tarama yapıyor :D.

Malwarebytes kullanabilirsiniz.

Virüs silme diyorsan programsızı bilmem ama programlardan Norton birebir virüslere deneme hesabı bile yetiyor yalnız oyun crackleri de gidiyor Norton ile tarayınca.

Sadece başlıktaki soruya yanıt vereceğim. Temiz kurulum harici pek mümkün gözükmüyor. Bir zararlıyı el ile silmeye kalkışmayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı