Proje ödevi son teslimi geçerse ne olur?

fermaNga

Hectopat
Daha fazla  
Proje ödevi aslında bir nevi öğrenciye yardımcı puandır, zorunlu olmasını doğru bulmuyorum. İsteyen öğrenci alabilmeli bana göre.
Proje ödevi aldık diyelim. Son teslim tarihi gelmesine rağmen biz proje ödevi yapmadık ve teslim etmedik. Ne olacak?

Proje ödevi aldık diyelim. Son teslim tarihi gelmesine rağmen biz proje ödevi yapmadık ve teslim etmedik. Ne olacak?

Getirmediğin zaman öğretmen proje notu kısmına G (Getirmedi) giriyor ve bu da sıfır demek olduğu için yani sıfır ile aynı şey olduğu için dersin ortalamasını çok etkiliyor.

Şey nisan ayı son teslim tarihi ben hala en ufak bir şey yapmadım Hem de 2 ders. Kimya ve tarih.

Hocam bir an önce halledin geçen sene son 2 haftaya bırakmıştım nasıl sıkıştığımı anlatamam

Mantıken yapmazsanız veya yetiştiremezseniz 0 veya yapmadı anlamında bir not alırsınız. Hocanızın insiyatifine göre geç teslim ederseniz puanınızı kırar biraz ama yine de kabul eder. Daha Şubat ayına bile girmedik yetiştirememeniz için sebep nedir? Tam olarak ne yapmanız gerekiyor proje ödevi olarak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…