Proje ödevi son teslimi geçerse ne olur?

Mantıken yapmazsanız veya yetiştiremezseniz 0 veya yapmadı anlamında bir not alırsınız. Hocanızın insiyatifine göre geç teslim ederseniz puanınızı kırar biraz ama yine de kabul eder. Daha Şubat ayına bile girmedik yetiştirememeniz için sebep nedir? Tam olarak ne yapmanız gerekiyor proje ödevi olarak?
Hocam Kimya projesi plastik maddelerin insan sağlığına etkisinin araştırılması. Tam olarak nasıl yapacağım onu bile bilmiyorum ki :D

Hocam Kimya projesi plastik maddelerin insan sağlığına etkisinin araştırılması. Tam olarak nasıl yapacağım onu bile bilmiyorum ki :D
Bunda bilmeyecek ne var ki hocam? Araştırma yapacaksınız internetten ve bir kağıda yazacaksınız. Slayt istediyse slayt. Sizden video kaydı alıp bir şeyler çekmenizi de istememiş. Araştırma yapmakla uğraşmak istemiyorsanız uzun yazı olan bir internet sitesi bulun hiç düzenlemekle uğraşmadan geçirin kağıdı. En kotu 70 alırsınız. Usenmeniz anlamsız. Tarih projeniz nedir?

Bunda bilmeyecek ne var ki hocam? Araştırma yapacaksınız internetten ve bir kağıda yazacaksınız. Slayt istediyse slayt. Sizden video kaydı alıp bir şeyler çekmenizi de istememiş. Araştırma yapmakla uğraşmak istemiyorsanız uzun yazı olan bir internet sitesi bulun hiç düzenlemekle uğraşmadan geçirin kağıdı. En kotu 70 alırsınız. Usenmeniz anlamsız. Tarih projeniz nedir?

İlkçağda ticaret yolları ve bu yolların devlet ekonomisine katkıları.​

E tamam öyle sizden yapılması zor bir şey istenmemis. Yine bir kagida yazarsınız. Verilen konu da kaynak eksikliği yaşanacak absürt bir konu değil, bilindik.
Yardımınız için teşekkür ederim hocam çok sağ olun. Sömestr tatilinde bunlarla uğraşmayıp keyfime baksam, sonrasında bunları yapmaya başlasam sıkıntı olur mu? Ben araştırma yapıp hızlıca kağıda geçiririm ne bulursam.

Yardımınız için teşekkür ederim hocam çok sağ olun. Sömestr tatilinde bunlarla uğraşmayıp keyfime baksam, sonrasında bunları yapmaya başlasam sıkıntı olur mu? Ben araştırma yapıp hızlıca kağıda geçiririm ne bulursam.
Hocam yapın güzelce ek puan alın. İlk iş sonra eğlence :D

Hocam yapın güzelce ek puan alın. İlk iş sonra eğlence :D
Neyse 1 günde tamamlarım zaten hocamızın dediği gibi. Belki slayt falan hazırlamak gerekiyordur diye korkmuştum ama iki hoca da öyle bir şey demedi. Sanırım kağıda yazılacak diğer hocamızın dediği gibi. Ben pazar günü ışık hızında halledeyim en iyisi :D

Benim gibi ara tatilde veya yaz tatilinde 1 saniye olsun ders yapmam mantığında olan kişilerdenseniz okul açıldıktan yaparsınız. İlk hafta yaparsınız ikisi de biter.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı