Proje ödevinde tüm işi tek kişinin yapması etik mi?

Bence hocaya bahsedin sonuç olarak siz olmasaydınız da arkadaşlarınız hala başlamamış olacaktı siz olsanız da burada suçlu siz değilsiniz ki onları yapalım diye çağırmışsınız. Son geceye koyup alelacele bir iş çıkaracaklardı yüksek ihtimal. Böyle bir olaydan dolayı sizinle aralarını açacaklarsa da hiç arkadaş olmamanız daha iyi bence hayatın sonu değil sonuçta karşınıza daha çok insan çıkacak neticede. İlla da arkadaşlarımı kaybetmeyeceğim diyorsan onlara yaptığını söyleyip isimlerini yaz ama bu durumda kullanılmış olacaksınız.

Bence hocaya bahsedin sonuç olarak siz olmasaydınız da arkadaşlarınız hala başlamamış olacaktı siz olsanız da burada suçlu siz değilsiniz ki onları yapalım diye çağırmışsınız. Son geceye koyup alelacele bir iş çıkaracaklardı yüksek ihtimal. Böyle bir olaydan dolayı sizinle aralarını açacaklarsa da hiç arkadaş olmamanız daha iyi bence hayatın sonu değil sonuçta karşınıza daha çok insan çıkacak neticede. İlla da arkadaşlarımı kaybetmeyeceğim diyorsan onlara yaptığını söyleyip isimlerini yaz ama bu durumda kullanılmış olacaksınız.
evet ya , yani ben biliyorum ne olacağını son hafta alelacele bir şekilde işe girişecekler falan. İyi olmayacak. Birde şu var 1 arkadaş kendisi bana grup olmayı teklif etti bende olur dedim, bence bunun sebebi şuydu, zaten ben daha fazla hassasiyet gösterdiğim için kendisi şöyle düşündü herhalde " ben çok uğraşmam bizim ki yapar teslim ederiz ödevi" gibisinden. Diğer arkadaşa ben sordum olalım mı diye o da olur dedi. Bu sorduğum çocukla başka bir grup ödevimizde var hatta web tasarımı yapma ödevi, orada sunum vs de olacak ben yine dedim ilk adımı atarak arkadaşlar geç olmadan başlayalım vs. diye, hatta bir basit web tasarımı yapıp attım gruba onlar bakti biraz basit olmuş dedi, halbuki hiç emeğin yok neyse ben geliştirdim daha fazla bakalım artık ödev teslim tarihi gelince sunumu onlara bırakıcam 15 dk sunum olacakmış diğer 2 arkadaş hiçbişi yapmadı onlara dicem siz sunun aranında karar verin nasıl olacak kim kaç dk sunacak diye dicem artık. Sizden feedback alabilir miyim buraya web sitemin linkini paylaşsam bir girip baksanız?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı