PatatesliSucuk Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 167 Çözümler 1 20 Temmuz 2025 #1 Discord promo kodum var nasıl kullanabilirim? Kullanmaya çalıştığımda hep hata veriyor. Üzgünüz, görünüşe göre bir hata oluştu ve o kodu kullanamayacaksın. Hata bu. Son düzenleme: 20 Temmuz 2025
Discord promo kodum var nasıl kullanabilirim? Kullanmaya çalıştığımda hep hata veriyor. Üzgünüz, görünüşe göre bir hata oluştu ve o kodu kullanamayacaksın. Hata bu.
RitmicOfficial Hectopat Katılım 15 Ocak 2025 Mesajlar 1.371 Makaleler 6 Çözümler 143 Yer Türkiye Cumhuriyeti 20 Temmuz 2025 #2 Nitrodan bahsediyorsan, daha önce hesabında promo nitro kullanıldığı için olabilir.
PatatesliSucuk Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 167 Çözümler 1 20 Temmuz 2025 #3 RitmicOfficial dedi: Daha önce hesabında promo nitro kullanıldığı için olabilir. Genişletmek için tıkla... Hayır hiç bir şey kullanılmadı, hesap yeni de değil. Bir çok kartla denedim sanal kart dahil. İçinde para da var.
RitmicOfficial dedi: Daha önce hesabında promo nitro kullanıldığı için olabilir. Genişletmek için tıkla... Hayır hiç bir şey kullanılmadı, hesap yeni de değil. Bir çok kartla denedim sanal kart dahil. İçinde para da var.