Merhaba, bildiğiniz gibi 14 Mart ile Steam bahar indirimleri başladı. Ben ETS 2 oynuyorum ve -birkaç tane var ama- çok DLC'im eksik. Bu indirimlerle West Balkans hariç tüm DLC'leri (15 dolar tutuyor) alacağım. West Balkans indirime girmiyor ve 9 dolar ondan dolayı alamayacağım. ProMods oynamak istiyorum ama West Balkans olmadan oynayabilir miyim? ProMods'a hiç mi giremem yoksa girerim ama sadece West Balkans DLC'sinden mi yararlanamam?
What is ProMods? ProMods is a map expansion for Euro Truck Simulator 2 which adds over 80 new cities and 8 completely new countries to the standard SCS map. The map tries to bring an enhanced experience by rebuilding the standard map areas like Germany, Benelux, Austria etc. as well as tweaking...
What is ProMods? ProMods is a map expansion for Euro Truck Simulator 2 which adds over 80 new cities and 8 completely new countries to the standard SCS map. The map tries to bring an enhanced experience by rebuilding the standard map areas like Germany, Benelux, Austria etc. as well as tweaking...
Teşekkür ederim hocam içim rahatladı. Peki hazır sizi yakalamışken bir soru daha sorabilir miyim? Şimdilik West Balkans gerekli değil ama ileride gerekli olma ihtimali var mı, değişebilir mi bu?