ben de öyle düşünüyorum yoksa normal yemek yemek daha mantıklı wheyin amacı hızlı karışsın diye değil mi zaten he eyvallah bcaa oranı falan yüksek daha verimli ama ayrıyatten bcaa alabilirsin kalite artsın diye mantıkenSpordan hemn sonra iceceksinki hemen kana karissin parcalanmis kas dokusunu onarsin yokda protein toxu icmenin anlami yokki git o zaman et tavuk fln ye otur
kardeş kimse bizi anlamıyor biz en iyisi terk edelim bu diyarları ver elini...ben de öyle düşünüyorum yoksa normal yemek yemek daha mantıklı wheyin amacı hızlı karışsın diye değil mi zaten he eyvallah bcaa oranı falan yüksek daha verimli ama ayrıyatten bcaa alabilirsin kalite artsın diye mantıken
adam özetlemiş evet wheyin en büyük artısı hızlı sinmesi 2. artısı da tüm amino asitleri bulundurması kas gelişimi açısından. Bitki bazlılalarda 1-2 tane eksik aminoasit yüzünden sentezde sorun oluyor o yüzden önerilmiyor. Birimiz hepimiz için hesabı var vücut en asgariye göre çalışıyo. 10'ar gram A,B,C maddesi 2 gram D maddesi olsun sentez icin 2 - 2 - 2 - 2 kullanır geri kalan 8şer gram A B C maddesi kullanılmaz hesabı. Biraz garip anlattım ama olay bu (DİYE BİLİYORUM)Antrenman sonrası kaslarda glikojen depoları boşaldığı için ve üstüne kaslarda mikro yırtılmalar olduğu için yani kasların acil yardıma ihticayı olmasından genelde 10-15 dakika içinde 20-30G arası toz içiyoruz veya bazen üstüne muz, protein bar, üzüm tarzı şeyler yiyoruz. ( kimisi bcaa alır) Su ile içilen protein tozu 15 dakika sonra emilmeye başlar zaten eve gitmen yemek hazırlayıp yemen 2 saati bulur maksimum.
He içilir mi içilir ama tokluk hissi verdiği için iştah kapatabilir yemekte sıkıntı yaratabilir.
Adam özetlemiş evet wheyin en büyük artısı hızlı sinmesi 2. artısı da tüm amino asitleri bulundurması kas gelişimi açısından. Bitki bazlılalarda 1-2 tane eksik aminoasit yüzünden sentezde sorun oluyor o yüzden önerilmiyor. Birimiz hepimiz için hesabı var vücut en asgariye göre çalışıyor. 10'ar gram A, B, C maddesi 2 gram D maddesi olsun sentez icin 2 - 2 - 2 - 2 kullanır geri kalan 8'şer gram a b C maddesi kullanılmaz hesabı. Biraz garip anlattım ama olay bu (diye biliyorum)
Hocam su ile içemiyorum laktozsuz sütle içsem sıkıntı olurmu spordan sonraAntrenman sonrası kaslarda glikojen depoları boşaldığı için ve üstüne kaslarda mikro yırtılmalar olduğu için yani kasların acil yardıma ihticayı olmasından genelde 10-15 dakika içinde 20-30G arası toz içiyoruz veya bazen üstüne muz, protein bar, üzüm tarzı şeyler yiyoruz. ( kimisi bcaa alır) Su ile içilen protein tozu 15 dakika sonra emilmeye başlar zaten eve gitmen yemek hazırlayıp yemen 2 saati bulur maksimum.
He içilir mi içilir ama tokluk hissi verdiği için iştah kapatabilir yemekte sıkıntı yaratabilir.
Sütün sindirimi suya göre uzun sürer ancak elbette içilir.Hocam su ile içemiyorum laktozsuz sütle içsem sıkıntı olurmu spordan sonra
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.