Protein tozu alırken çok dikkat edin

Pre-workout zaten alınmaz leş gibi içeriği var o alınmaz ayrıca Creatine saf maddedir eğer cretine aromalı alıyorsa vay haline :D. Ocaen bütün testlerde içeriğinde ne yazmışsa o çıkmıştır. Fiyatlarının ucuz olmasının sebebi reklam bütçesinin az olması sporcular ile yapmasıdır, hammadeleri yerli hammade klasik WPC80 olanlar karışırken biraz sorun yapıyor onun dışında sorunu yok, Etki alamadı diyorsun saf maddelerde farklı bir etki mümkün değildir oceandada hiqdede böyle birşey mümkün değil eğer aynı fiyatsa mysupplement tercih edilebilir daha köklü bir marka aynı fiyat bandındaysa.

Pre-workout zaten alınmaz leş gibi içeriği var o alınmaz ayrıca creatine saf maddedir eğer cretine aromalı alıyorsa vay haline :D. Ocaen bütün testlerde içeriğinde ne yazmışsa o çıkmıştır. Fiyatlarının ucuz olmasının sebebi reklam bütçesinin az olması sporcular ile yapmasıdır, hammadeleri yerli hammade klasik WPC80 olanlar karışırken biraz sorun yapıyor onun dışında sorunu yok, etki alamadı diyorsun saf maddelerde farklı bir etki mümkün değildir oceandada hiqdede böyle bir şey mümkün değil eğer aynı fiyatsa mysupplement tercih edilebilir daha köklü bir marka aynı fiyat bandındaysa.

Yahu git o zaman kreatini merdivenaltı üretim yapan run nutritiondan al nasıl olsa saf madde 🤠, boşa oceanı savunmuşsun mysupplement varken oceana para verilmez.

Run nutriton merdiven altı ürteim yapıyor tamam, Ocenaın bir tane merdiven altı üretimini bir yanlışını kantılarmısın iksini aynı yerde tutmanda saçma ayrıca MySupplemt düşük protein değeri kullanıyor ve BCAA oranı düşük sadece hammade kalitesinden öne geçebilir oda yerli ithal olarak ayırırsanız.

Aynı hammade aynı yerde üretim yapan BigJoydan neden ucuz sanıyorsun :D.

Ocean savunmak gibi bir niyetim yok güvendiğiniz her markadan ürün satın alabilirsiniz ben Oceana güvernirim, güvenmeyen almasın kardeş banane ama saf maddelere saçma paralar harcamayın lütfen.

Neyin peşindesin anlamadım?

Run nutriton merdiven altı üretim gıda dedekitfide patlatdı ocean herhangi bir sorununu söyler misin lütfen söyle?

Aynı fiyat bandında oceandan daha iyi seçenekler varken para verilmez, oceanın sorununu söyleyeyim; leş gibi tat, çabuk kuruma, topaklanma, dibinin tutması, whey-pre-BCAA ürünlerinin işe yaramaması.

Sanırım sadece bu var Mysupplement’de. Başka bir toz göremedim. Ama creatine yokmuş ve proteini 18 grammış, üzdü :(

Aynı fiyat bandında oceandan daha iyi seçenekler varken para verilmez, oceanın sorununu söyleyeyim; leş gibi tat, çabuk kuruma, topaklanma, dibinin tutması, whey-pre-BCAA ürünlerinin işe yaramaması.
Ya o zaman bu bilmem ne ettiğimin piyasasında fiyat performans ürünler yok mu?

Prede içeriğe göre bakılır, topaklanma sorunu tüm yerli hammadelerde var o zaman hiçbir yerli hammade tercih edilmemeli farklı seçenekler varsa zaten tercih edilmez benim savunduğum eğer fiyatı diğerlerine göre düşükse alın saf maddeleri geçin wheyleride indirimde güzel fiyatta yakalarsan al eğer bütçen varsa git farklı birşey al herhangi üretimden bir sıkıntısını ben görmedim gören varsa söylesin tadları wheyde güzel büskivili olan farklı şeyleri denemedim bilmiyorum zaten saf maddeler her türlü tadlatı kötü olur tatlandırmak için tatlandırıcı koyulur bude şeker oranını yükseltir belkide şeker oranı yükselmesin diye güzel olmyuro tatları?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı