Protein tozu hammaddeleri nedir?

Örneğin bir protein tozunun hammaddesinin nereden aldığını vs. nereden öğreniliyor, varsa elinizde liste atar mısınız?
Nadiren markalar sitelerinde belirtse de genelde mail veya whatsapp yoluyla ulaşabiliyoruz. Bazı firmalar ne hikmetse evrenin sırrı gibi asla söylemiyor ben de bu markalardan alış veriş yapmıyorum, SSN in iletişim departmanıyla kanka olduk neredeyse adamlardan bir türlü öğrenemedim nuh diyor peygamber demiyor adamlar, illa gelin üretim tesisimizde misafir edelim her şeyi açık açık gösterelim diyorlar. Yav birader her merak eden kalkıp eskişehire mi gelecek tesisi görmeye bu nasıl mantık

Nadiren markalar sitelerinde belirtse de genelde mail veya whatsapp yoluyla ulaşabiliyoruz. Bazı firmalar ne hikmetse evrenin sırrı gibi asla söylemiyor ben de bu markalardan alış veriş yapmıyorum, SSN in iletişim departmanıyla kanka olduk neredeyse adamlardan bir türlü öğrenemedim nuh diyor peygamber demiyor adamlar, illa gelin üretim tesisimizde misafir edelim her şeyi açık açık gösterelim diyorlar. Yav birader her merak eden kalkıp eskişehire mi gelecek tesisi görmeye bu nasıl mantık
Tam olarak sorum buydu işte.

Örneğin bir protein tozunun hammaddesinin nereden aldığını vs. nereden öğreniliyor, varsa elinizde liste atar mısınız?

Üretim yeri ham madde aldığı yerdir.
Weider Almanya - muscletech Belçika - optimum İngiltere - olimp Polonya - reflex İngiltere - Scitec Macaristan - supplementler İngiltere. Yerli üretim kıytırık markalara bakma.

Onu bilmek için firmada çalışman lazım. Supplementler.com da çalışıyorum. Arla gıdadan alıyorlar.
Reisim ülkeden çıkarmak zor ingilterede hem VOLAC hem Arla Foods var mesela bir tane daha vardı adını unuttum.
Hardline BiPRO dan alıyor abd menşeili firma,
Bigjoy da apharma ya üretiyor ürünleri , ham madde ispanyol Star bilmem ne diye bir firma.
Hiq da belirtmiyor alman ham madde diyip geçiyor.
Bu dört Türk markası hariç önermiyorum ben bu dördü hariç de ürün kullanmam o yüzden yalnızca bu dördünü biliyorum ben.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı