Protein tozu için marka önerisi

Hasan Futbol

Megapat
Daha fazla  
Verimi yüksek, şekeri yok veya az olan tercihen muzlu toz önerir misiniz? Supplementlerden daha memnundum tat olarak, Bigjoyun tadı bana pek uymadı şekerli hisettiriyor.

HIQ, Proteinocean ve Hardline. En iyileridir pahalıdırlar sponsor olunan badicilerin konu ile%10 indirim alabilirsiniz.
Kesinlikle en iyileri değildirler. Özellikle HIQ "Alman hammaddesi, Türk malı" şeklinde pazarlaması yapılan ezik bir ürün bana kalırsa. En iyileri "Optimum Nutrition" ve "Weider" gibi markalardır. Orta bütçede Supplementler ve BigJoy tavsiyemdir kesinlikle.

Kesinlikle en iyileri değildirler. Özellikle HIQ "Alman hammaddesi, Türk malı" şeklinde pazarlaması yapılan ezik bir ürün bana kalırsa. En iyileri "Optimum Nutrition" ve "Weider" gibi markalardır. Orta bütçede Supplementler ve BigJoy tavsiyemdir kesinlikle.
Atlas Bey, fiyat farkına değer mi Optimum almak? Scitec ve Nutrade nasıldır?

HQ almaya karar verdim. Yorumları çok iyi besin değeri vs de uyuyor bana. (Testo Taylanın koduyla indirimli alabilirsiniz) Helal sertifikası da var. Konu kilitlenebilir.

Özellikle Şeker oranı Supplementler ve Bigjoya göre düşük görünüyor olması mutlu edici.

Son düzenleme:

HQ almaya karar verdim. Yorumları çok iyi besin değeri vs de uyuyor bana. (Testo Taylanın koduyla indirimli alabilirsiniz) Helal sertifikası da var. Konu kilitlenebilir.

Özellikle Şeker oranı Supplementler ve Bigjoya göre düşük görünüyor olması mutlu edici.
Hayırlı olsun, HIQ'ı şahsen sahipleri yüzünden boykot ediyorum. Fiyat farkı konusunda da bilgilendireyim. Bu işi çok ileri taşımayı düşünmüyorsanız değmez, paranız bol bol varsa yine de alabilirsiniz. Kullanan tanıdıklarım var ve gerçekten kalite farkı tat olarak da doku ve görüntü olarak da baariz. Scitec de iyi markadır, alınabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı