Ronic protein tozu kullanmaya başladım 2 haftadır ter kokum değişti. 4 aydır bulktayım 16 kilo aldım son zamanlarda iyice arttırdım yediğim öğünleri belki beslenmeden de kaynaklı olabilir, acaba protein tozunun etkisi var mıdır bu ter kokusuna?
Hocam ben deneyimlemedim kokumu açıkçası ancak internette bununla ilgili birçok sorun okudum. Çoğu çok daha farklı ve çok daha kötü koktuğunu söylüyor.Ronic protein tozu kullanmaya başladım 2 haftadır ter kokum değişti. 4 aydır bulktayım 16 kilo aldım son zamanlarda iyice arttırdım yediğim öğünleri belki beslenmeden de kaynaklı olabilir, acaba protein tozunun etkisi var mıdır bu ter kokusuna?
Terin içinde proteinde bulunmakta. Kokusunun değişmesinin sebebi olabilir. Deodorant kullanabilirsiniz.Ronic protein tozu kullanmaya başladım 2 haftadır ter kokum değişti. 4 aydır bulktayım 16 kilo aldım son zamanlarda iyice arttırdım yediğim öğünleri belki beslenmeden de kaynaklı olabilir, acaba protein tozunun etkisi var mıdır bu ter kokusuna?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.