Protein tozu kullanımı sonrası ter kokusu

bazinga23

Hectopat
Ronic protein tozu kullanmaya başladım 2 haftadır ter kokum değişti. 4 aydır bulktayım 16 kilo aldım son zamanlarda iyice arttırdım yediğim öğünleri belki beslenmeden de kaynaklı olabilir, acaba protein tozunun etkisi var mıdır bu ter kokusuna?

Ronic protein tozu kullanmaya başladım 2 haftadır ter kokum değişti. 4 aydır bulktayım 16 kilo aldım son zamanlarda iyice arttırdım yediğim öğünleri belki beslenmeden de kaynaklı olabilir, acaba protein tozunun etkisi var mıdır bu ter kokusuna?
Hocam ben deneyimlemedim kokumu açıkçası ancak internette bununla ilgili birçok sorun okudum. Çoğu çok daha farklı ve çok daha kötü koktuğunu söylüyor.

Günlük alması gerektiği proteini normal besinlerden karşılayamadığı için toz şeklinde alıyor. Açıklaması bu. Kilo almasıyla veya vermesiyle alakası yok.

Genelde tükettiğiniz sıvılar vücut sıvılarınızın kokusunu etkiler ama protein tozunun böyle bir etkisi var mı bilmiyorum.

Vücuttaki protein oranını arttırıyor. Yani kas yapıyorsanız protein oranınızı dengeliyor.
Terin içinde proteinde bulunmakta. Kokusunun değişmesinin sebebi olabilir. Deodorant kullanabilirsiniz.

Kalitesiz besinler ter kokusunu ve miktarını değiştirebilir, ben bulk zamanı oturduğum yerden çok fazla terlerken şuan çok az terliyorum. Biraz daha temiz besinler alıp içtiğiniz su miktarını yükseltirseniz sorununuz düzelebilir veya azalabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı