Protein tozu mu, balık mı?

sabaholmadan

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 20 gram civarı protein açığım var, halihazırda protein tozu, tavuk, yumurta, mercimek tüketiyorum gün içerisinde. Sizce bu 20 gram açığı kapatmak için protein tozunu 2 ölçeğe mi çıkartayım, yoksa her gün 100 gram Türk somonu diye satılan balığı mı yiyeyim? 100 gramında 20 gram protein var. 1 ölçek protein tozunda da 23 gram civarı protein var.
Bu noktada sürdürülebilirlik önemli, bunu her gün yapacağım. Makrolar açısından vs sizce hangisi daha isabetli olur?

179 kalori, 9-10 gr civarı yağ. Proteini çeşitlendirmek adına aklıma balık geldi, dolapta stok yapsam her ay 3-4 kilo alıp, günlük 100 gram da balık yemiş olurum.
Yiyebilirsin. Fakat bitkisel protein (Nohut vb.) veya kazein proteini (Süzme Yoğurt vb.) alabilirsin.

Balık bence

Balıkta bir sürü yararlı şey daha var. Ben sevseydim balık yemeyi tercih ederdim.

Şimdi ben tam olarak olayı kavrayamadım. 20 gram protein açığım var diyorsun ya bu açık protein tozu kullanmış halin mi? Eğer protein tozu kullanmadan 20 gram açığın varsa zaten bir ölçek protein tozunda 20 gram protein oluyor. Bunun dışında aldığın proteini daha iyi enzimlemek için B6 vitamin takviyesi yapmanı tavsiye ederim.

Evet mevcutta 1 ölçek protein tozu kullanmama rağmen açığım var 20 gram civarı. Bunu da balık ya da protein tozu ölçeği arttırarak kapatacağım. Bunu sormak istemiştim.

Evet mevcutta 1 ölçek protein tozu kullanmama rağmen açığım var 20 gram civarı. Bunu da balık ya da protein tozu ölçeği arttırarak kapatacağım. Bunu sormak istemiştim.

Balık daha mantıklı geldi bana. Protein tozunu çok önermiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…