Uchiha Shisui
Megapat
- Makaleler
- 6
Daha fazla
Sizin ciddi olarak bir sıkıntınız var. Kendinizi belli başlı konularda karar organı ya da yetkili sanıyorsunuz. Konuyu da bilerek böyle sidik yarışına falan götürüyorsunuz. Konuda da Whey'in ne olduğu, bir sporcunun konuya nasıl yaklaşması gerektiği anlatılmış. 500 gram tavuk eti ile 5 porsiyon Whey arasındaki matematiksel oranı ve ay bazlı tüketimi zekanızın takdirine bırakıyorum.O konuda haklısın ama tavuk göğüsünün yarım kilosu zaten 40 TL civarı. Her gün 40 TL giderse nasıl para yetişsin? Protein tozu rahat 6 ay gidiyor ve çok daha uyguna geliyor. Mantıken. 120 gram biraz fazla zaten başlangıç için onuda hesaba katalım. Üstüne uğraşmasıda ayrı bir dert. Whey tipi tozlarda tavuktan çok daha hızlı bir şekilde kana karıştığı için kayıp olmaz.
Şu Whey toz tiplemesini yapanlarada sözüm bu işin iyisi Hardline markasıdır. Gillette gibi Whey’de Hardline tarafında markalaşmıştır.
Yani totale bakarsak çok daha mantıklı oluyor. Bunu kendini bir şey sanan Uchi arkadaşada söylüyorum😁 Alıntılamaya değmez…
Ben size "gülücük" gönderip iletişim biçimini bayağılaştırmıyorum. Forumda "ben biliyorum" edanıza devam edebilirsiniz.
Not: Bir eğitimli canlı gibi kelimeyi duyduğunuz an da beklediğim "gülücüğü" sundunuz. Tebrikler. Ödül kazandınız.
Son düzenleme: