Arkadaşlar 19 yaşındayım. Yaklaşık 6-7 aydır olabildiğince düzenli spor yapıyorum fakat her zaman yeterli proteini alamayabiliyorum. Protein tozu almayı düşünüyorum fakat marka, toz türü, aroma gibi konularda pek bilgim yok. Proteinocean fazlasıyla sponsor oluyor içerik üreticilere ama ben HIQ'nun daha iyi olduğunu duymuştum. Ne önerirsiniz? Nasıl kullanılmalı? Onu da pek bilmiyorum.
3 4 yıldır yapmıyosan veya profesyonel değilsen aminoasit profili iyi bir whey proteine gerek yok ucuzundan Proteinocean idealdir ve lansmanları kaçırma derim.
Sindirim enzimi ilaveli tek whey protein tozu. Ãstelik tekli paket seçeneÄi ve lezzetli alternatifleri ile beraber. İçtiÄiniz protein tozu boÅa gitmesin istiyorsanız mutlaka inceleyin.
3 4 yıldır yapmıyosan veya profesyonel değilsen aminoasit profili iyi bir whey proteine gerek yok ucuzundan Proteinocean idealdir ve lansmanları kaçırma derim.
Sindirim enzimi ilaveli tek whey protein tozu. Ãstelik tekli paket seçeneÄi ve lezzetli alternatifleri ile beraber. İçtiÄiniz protein tozu boÅa gitmesin istiyorsanız mutlaka inceleyin.
Günün herhangi bir vaktinde günlük protein ihtiyacını karşılamak için. Antrenman sonrası da kullanabilirsin benim şuanda yaptığım gibi. Kasların onarımını da hızlandırır.
Sütle içersen yavaş sindiriyor ve bir süre tok tutabiliyor.
Su ile içersen hızlı emiliyor ve onarımı vesair hızlandırıyor.
Günün herhangi bir vaktinde günlük protein ihtiyacını karşılamak için. Antrenman sonrası da kullanabilirsin benim şuanda yaptığım gibi. Kasların onarımını da hızlandırır.
Sütle içersen yavaş sindiriyor ve bir süre tok tutabiliyor.
Su ile içersen hızlı emiliyor ve onarımı vesair hızlandırıyor.
Shaker kullanıyorum. Eğer sen blender kullanarak karıştırıyorsan fazla hava karıştırıp köpük yapabilir. Önce suyu ekleyip sonra proteini koyuyorum. Biraz daha uzun süre çalkalarsan umarım senin sorunun da çözülür.