protein oceanın muzlusu çok güzel eğer muz seviyosan onunda aromasını seversin gerçi markaya biraz kalitesiz diyolarda hem uygun fiyatlı hemde tadı güzel bence, bisküvili olanda efsana hani üzmez seni diyim herşeye yakışıyo smoothilere falan cicibebe gibi
Protein Ocean'ın 16 ölçeklik olanlardan bir tane al, beğenirsen büyüğünden alırsın sonradan, beğenmezsen farklı bir tane denersin. Çikolata vardı onu deneyebilirsin.
Bigjoy iyidir Hardline, SSN, supplementler ve mysupplement bunlar da iyidir bakabilirsin. Ocean içeriğindeki servis başına protein miktari düşük olduğu için ucuz görünüyor. Normal bir ürünle kıyaslarsan pahalıya denk geliyor.
Dün bigjoydan aldım daha önce HIQ, supplementler ve Proteinocean'ın protein tozlarını kullandım Proteinocean'dan çok memnun kalmamıştım HIQ ve supplementlerin aromaları güzeldi onları öneririm bigjoyu ilk defa deneyeceğim.
Dün bigjoydan aldım daha önce HIQ, supplementler ve Proteinocean'ın protein tozlarını kullandım Proteinocean'dan çok memnun kalmamıştım HIQ ve supplementlerin aromaları güzeldi onları öneririm bigjoyu ilk defa deneyeceğim.
Bugün elime ulaştı bisküvili olanı almıştım kapağını açtığımda bile buram buram bisküvi kokusu geliyordu aroması fena değil hoşuma gitti indirimde olduğu için tercih etmiştim bir daha bu fiyata düşerse kaçırmam.