Hocam peki pre olarak çok sevdiğiniz bir marka var mı? Pre olarak da kingsize ya da HIQ almayı düşündüm kararsız kaldım.
Kazein’i istediğim vakitte kulanamazmıyım? Yatmadan önce öneriyolar amaBu arada kazeinli wheyi karşılaştırmışsınız ikisi apayrı dünya biri spordan sonra hızlı emilir diğeri 10 saat emilir kullanım amaçları farklı bilginize.
kullanırsın tok tutuyo çok ama wheyin amacı başkaKazein’i istediğim vakitte kulanamazmıyım? Yatmadan önce öneriyolar ama
Hocam şuan ramazanda definasyondayım ve hıq protein tozu 900gr 1100 diğer supplementler casein protein tozu 100 gr 1100 lira hangisi mantıklı?kullanırsın tok tutuyo çok ama wheyin amacı başka
ramazanda oruç tutuyorsan kazein göm sahurda en verimlisi o, spor yaparken whey ama işte bütçene göre ayarlaHocam şuan ramazanda definasyondayım ve hıq protein tozu 900gr 1100 diğer supplementler casein protein tozu 100 gr 1100 lira hangisi mantıklı?
Ben iftardan sonra sporda yapıyorum ama kazeini herhangi bi zamanda kullanabilir miyim?ramazanda oruç tutuyorsan kazein göm sahurda en verimlisi o, spor yaparken whey ama işte bütçene göre ayarla
evet kullanabilirsin ama hızlı sinmez whey gibi yaniBen iftardan sonra sporda yapıyorum ama kazeini herhangi bi zamanda kullanabilir miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.