Proteinocean creatin iyi midir?

Sinan5356

Decapat
Daha fazla  
Creatin almaj istiyorum ama çevremdeki bazı insanlar Proteinocean Türk markası diye güven olmaz diyor. Proteinocean'ın kreatinleri iyi midir yoksa başka bir markaya mı yönelmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Grizzone bakabilirsin.

Creatin almaj istiyorum ama çevremdeki bazı insanlar Proteinocean Türk markası diye güven olmaz diyor. Proteinocean'ın kreatinleri iyi midir yoksa başka bir markaya mı yönelmeliyim?
Creatin creatindir. Protein ocean'ı veya başka markası olmaz. Hangisi ucuzsa onu al bilindik markalardan. Protein Ocean ucuzdu ben ondan aldım etkisini de görüyor muyum görüyorum.

Protein tozu desen başka derdim onda Hardline - Scitec ve Supplementler sitesinin kendi markası haricinde çok fazla önermem arada aşırı kampanya yoksa.

Teşekkürler cevaplar için.

Creatin creatindir. Proteinocean'ı veya başka markası olmaz. Hangisi ucuzsa onu al bilindik markalardan. Proteinocean ucuzdu ben ondan aldım etkisini de görüyor muyum görüyorum.

Protein tozu desen başka derdim onda Hardline - Scitec ve supplementler sitesinin kendi markası haricinde çok fazla önermem arada aşırı kampanya yoksa.

Şu anlık protein tozu düşünmüyorum ama yine de teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı