Proteinocean fitness paketi alınır mı?

Dust Amp

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bu set alınır mı? Spor salonuna başlayacğım kilo vermek için gideceğim alınır mı? https://proteinocean.com/fitness-paketi

Bir de kilo veriirken protein tozu kullansam kilo alır mıyım? Vermem lazım da.

Hocam öncelikle paketi önermem sebebi ise proteinocean olması. Protein tozunun kilo almaya vermeye herhangi bir etkisi yok. Günlük aldığın protein miktarı alman gereken protein miktarından düşükse gün içinde protein tozu kullabilirsiniz.

Kilo vermen için kalori açığı vermelisin. Normalde günde 1800 alıyorsan 1500'e, zamanla 1200 veya daha altına indirmelisin. Kalori açığı vermen için yağ ve karbonhidratı azaltmalısın. Bunun için de protein tüketirsen, daha az öğün daha tok kalırsın. BCAA ve Lecartine kilo vermede yardımcı olur. Protein tozunu ise, günlük protein ihtiyacını alamadığın zaman kullanman gerekir. Yani benim tavsiyem. Her gün sağlıklı beslenecek bütçen yoksa ve günlük protein miktarın kilonun ortalama 1.5 katı değilse, alman yönünde olacaktır. Creatine düzenli kullanırsanız kas gelişiminiz güzel oranla hızlanır. Daha yavaş yorulursunuz. Antremanın, kardiyonun ve beslenmenin hakkını verirseniz. Hem kas gelişimi, hem de yağ kaybı yaşarsınız. Kas kazanacağınız için kilo kaybı pek görülmez. Ama estetiklik konusunda güzel olacaktır.

Teşekkürler hocam yani öneriniz bca ve creatin almammı ama dediğiniz üzere ben günlük protein ihtiyacımı alamıyorum o yüzden protein tozu almak istiyorum.

Teşekkürler hocam yani öneriniz bca ve creatin almammı ama dediğiniz üzere ben günlük protein ihtiyacımı alamıyorum o yüzden protein tozu almak istiyorum.
Rica ederim. Evet. Ancak imkanınız varsa şunları öneririm:
Magnezyum, balık yağı ve Omega 3 bunları kolay kolay günlük tüketimde alamadığımız için öneririm.

Şu smash Pro hiqünün protein tozumu oluyor.

Şu smash Pro hiqünün protein tozumu oluyor.
Hayır. Pre-workout. Yani spordan önce içiyorsunuz. Enerji arttırır. ve yorgunluğu azaltır. Tabii bu spora yeni başladıktan bir ay gibi sonra kullanılması tercih edilir. Haftada 2 en fazla 3 kere atarsanız, gelişiminizi hızlandırır. Ancak etkisi bitince bütün ağrıları çekersiniz, kiminin hoşuna gider kiminin gitmez. Benim hoşuma gidiyor. Antreman sırasında nerdeyse hiç ağrı hissetmiyorsunuz. Antreman bittikten sonra ne kadar ağır çalıştıysanız onun ağrıları, preworkout'un etkisi bitince başlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…