Proteinocean whey protein aroma önerisi

BERKELEY61

Centipat
Daha fazla  
Proteinocean'dan protein tozu alacağım ama hangi aromayı alsam karar veremedim. Sizin kullandığınız, önerdiğiniz bir aroma var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Muffin en iyisi ve protein oranı en yüksek olanı. Fakat tadı en güzel olan dubai çikolatalısı diyorlar. Eğer enerjide istiyorsanız cream of rice alabilirsiniz onunda muzlusu çok güzel.

Muffin en iyisi ve protein oranı en yüksek olanı. Fakat tadı en güzel olan Dubai çikolatalısı diyorlar. Eğer enerjide istiyorsanız cream of rice alabilirsiniz onunda muzlusu çok güzel.

Aslında ilk bisküvili veya çikolatalı almayı düşünüyordum. Bazı atılan forumlarda tadının kötü olduğunu çikolatanın boğaz yaktığını söylediler, kararsız kaldım o yüzden. Önerileriniz için teşekkürler onlara da bir bakacağım.

Aslında ilk bisküvili veya çikolatalı almayı düşünüyordum. Bazı atılan forumlarda tadının kötü olduğunu çikolatanın boğaz yaktığını söylediler, kararsız kaldım o yüzden. Önerileriniz için teşekkürler onlara da bir bakacağım.
Şuanda çikolatalı kullanıyorum ve canım şeker çektiğinde direkt ağzıma atıyorum tadı aynı çikolatalı bisküvi gibi oluyor. Bazı insanlara ürün beğendirmek gerçekten zor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı