Proteinocean whey protein kullanılmaz mı?

mbboyun

Kilopat
Arkadaşlar 1 aya yakındır kas geliştirmeye çalışıyorum. Metabolizma hızıma göre yemeye çalışıyorum. Günlük ortalama 50-55 gram yağ, 140-145 gram protein, başlarda tam 280 gram karbonhidratı almayı çalışıyordum ama bu sıralar 240'ı çok da geçmiyorum. Protein ihtiyacımın yarısından biraz fazlasını hayvansal geri kalanını ekmek, makarna ve yulaftan alıyorum. Hayvansal olarak yumurta midemi bulandırdığı için hep çiğ 300 gram tavuk göğsü 50 gram lor peyniri 125 grama yakında yoğurt yiyorum. Bazen proteini tam alamıyorum böyle 20-25 gram sınırda kalıyor. O zamanda kolaylık olsun diye Proteinocean'dan 360TL'ye lansman oreo aromalı 400 gram whey protein tozu aldım. İsmini duyduğum için hiç şüphe etmeden almıştım. Şimdi biraz internette göz gezdirdim. Neredeyse herkes kötü marka demiş, proteini yetersiz yazılmış. Sizce boşa mı kullanmış olurum? Aroma olarak da tadı bence güzel, onun için de kullanırım sıkıntı olmaz da protein ihtiyacımı karşılayamamış gibi mi olurum sizce? Sadece günlük 25 gram kullanıyorum o da 19 gram protein yapıyor.

25 gramının 19 gramı proteinse neresi kötü bunun? %100'ü de protein olamaz zaten.

25 gramının 19 gramı proteinse neresi kötü bunun? %100'ü de protein olamaz zaten.

Yok o yüzden açmadım. Kötü marka, kullanılmaz. Onun yerine biraz üstüne para koyup şu marka alırım daha iyi vs. yazanları gördüğüm için konu açtım. Yoksa baktığım kadarıyla tüm markaların genel olarak 25 gramına 19 gram protein düşüyor. Yanlış görmediysem

1 aya yakın yeni başlamışsın ve proteinlerini yine iyi karşılıyorsun. Bence o kadar kasmana gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…