Proton VPN'de ping var

• Konuyu başlatan FuuU
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 418

FuuU

Centipat
Daha fazla  
Selamlar herkese,

Proton VPN üzerinden tünel yapıp Discord'u açmama rağmen pingimde dalgalanma oluyor,

Anlık olarak ping yükselip düşüyor ve sürekli delaylı,

Sadece LoL'de böyle bir sorun yok oda sanırım Türkiye sunucuları olduğundan dolayı.

Avrupa sunucusu olan bütün oyunlarda durum aynı.

Konu ile ilgili olan var ise bilgilendirirse çok sevinirim, tünel yaptığım halde nasıl pingimi etkiliyor anlamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar herkese,

Proton VPN üzerinden tünel yapıp Discord'u açmama rağmen pingimde dalgalanma oluyor,

Anlık olarak ping yükselip düşüyor ve sürekli delaylı,

Sadece LoL'de böyle bir sorun yok oda sanırım Türkiye sunucuları olduğundan dolayı.

Avrupa sunucusu olan bütün oyunlarda durum aynı.

Konu ile ilgili olan var ise bilgilendirirse çok sevinirim, tünel yaptığım halde nasıl pingimi etkiliyor anlamıyorum.

Bağlandığın VPN sunucusuyla alakalı durum. Yoğunluk varsa pinglerde oynama olur.

Bağlandığın VPN sunucusuyla alakalı durum. Yoğunluk varsa pinglerde oynama olur.

Fakat şöyle bir durum var en hızlı bağlantıyı seçiyorum bir de dediğim gibi sadece Discord VPN'den geçiyor diğer her şey normal VPN'siz kullanıyorum. Tünel yapmama rağmen yine de internetimi etkiler mi bu durum?

Fakat şöyle bir durum var en hızlı bağlantıyı seçiyorum bir de dediğim gibi sadece Discord VPN'den geçiyor diğer her şey normal VPN'siz kullanıyorum. Tünel yapmama rağmen yine de internetimi etkiler mi bu durum?

Etkilemez. Sen VPN yaptığın zaman arada bir sunucu olduğu için ve o sunucuda yoğun ise Discord'da ping yapar. VPN kullanmayan uygulamaların ise normal pinginde devam eder.

Etkilemez. Sen VPN yaptığın zaman arada bir sunucu olduğu için ve o sunucuda yoğun ise Discord'da ping yapar. VPN kullanmayan uygulamaların ise normal pinginde devam eder.
Dün akşama kadar bende böyle düşünüyordum fakat vpn yi tamamen kapatıp denediğimde bir sorun olmadı. başka bir vpn ye geçmeyi düşünmüştüm.

Fakat internet sağlayıcım süperonline yani herşey olabilir söz konusu süperonline olunca :( önceden opera kullanıyordum ama ondada tünel olmadığı için sadece browser üzerinden dıscord acabiliyorum garip bir durum.

Birde vpn ip atarken internetiminde tamamen gittiğini farkettim bu sırada anlamadığım konu sadece bir uygulamayı vpn den geçiriyorum pc yi vpn ye geçirmediğim halde internetimi bile o sırada nasıl kesebiliyor.

Dün akşama kadar bende böyle düşünüyordum fakat VPN'yi tamamen kapatıp denediğimde bir sorun olmadı. Başka bir VPN'ye geçmeyi düşünmüştüm.

Fakat internet sağlayıcım Superonline yani her şey olabilir söz konusu Superonline olunca :( önceden Opera kullanıyordum ama onda da tünel olmadığı için sadece browser üzerinden Discord acabiliyorum garip bir durum.

Bir de VPN IP atarken internetiminde tamamen gittiğini fark ettim bu sırada anlamadığım konu sadece bir uygulamayı VPN'den geçiriyorum PC'yi VPN'ye geçirmediğim halde internetimi bile o sırada nasıl kesebiliyor.

VPN'ne IP atarsan kesilir. VPN sunucu tarafından otomatik IP atanması gerekir. Ağ internetini de etkiler elle verirsen.

VPN'ne IP atarsan kesilir. VPN sunucu tarafından otomatik IP atanması gerekir. Ağ internetini de etkiler elle verirsen.

Hocam bu yüksek ihtimalle Superonline ile ilgili bir durum olabilir konudan hiç anlamıyorum fakat forumda gezerken WARP ve VPN'e sansür getirdiğini okumuştum.

Bufferbloat A veriyor VPN kapalı iken,

VPN açtığımda B

Gerçekten sanırım Superonline ile ilgili bir durum.

Çevremde Superonline kullanıp da VPN alan yok hepsi GoodbyeDPI kullanıyordu onu deneyeceğim sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı