KorfezT Femtopat Katılım 14 Mart 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2024 #1 Merhaba. Prusa i3 Steel şasi 3D printer topluyorum fakat şasede resimde görülen malzemeleri nerede kullanacağımı bulamadım. Yardımcı olur musunuz? Dosya Ekleri WhatsApp Image 2024-03-13 at 15.39.28.jpeg 233,3 KB · Görüntüleme: 48
Merhaba. Prusa i3 Steel şasi 3D printer topluyorum fakat şasede resimde görülen malzemeleri nerede kullanacağımı bulamadım. Yardımcı olur musunuz?
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.025 Çözümler 86 14 Mart 2024 #2 Hangi versiyonu topluyorsan ona dair wiki ya da montaj dökümanları nette olmalı.
KorfezT Femtopat Katılım 14 Mart 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2024 #3 Siyah Martı dedi: Hangi versiyonu topluyorsan ona dair wiki ya da montaj dökümanları nette olmalı. Genişletmek için tıkla... o kadar aradımki aramadığım yer kalmadı döküman bulamadım şaseyi alalı 2 3 sene oldu aldığım kişiyede ulaşamadım
Siyah Martı dedi: Hangi versiyonu topluyorsan ona dair wiki ya da montaj dökümanları nette olmalı. Genişletmek için tıkla... o kadar aradımki aramadığım yer kalmadı döküman bulamadım şaseyi alalı 2 3 sene oldu aldığım kişiyede ulaşamadım
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.025 Çözümler 86 15 Mart 2024 #4 Farklı versiyonları olduğu için sendekinin hangisi olduğunu bilmeden detaya ulaşman zor. P3steel olarak aratmadıysan bir de öyle araştırabilirsin.
Farklı versiyonları olduğu için sendekinin hangisi olduğunu bilmeden detaya ulaşman zor. P3steel olarak aratmadıysan bir de öyle araştırabilirsin.