PS 2 grafikleri iyi oyun tavsiyesi

Kral hala PS2'im duruyor arada oynuyorum. MGS 3 Tekken 4 ve 5 NFS Underground 2 God of War 2 Resident Evil 4. bunlar neredeyse PS3 oyunu kalitesinde grafik olarak yabancilarinda dedigi gibi still holds up.
 
USB ile DVD okuyu alabilirsin ya da konsolun bozuk DVD okuyucuyu çıkartıp yenisini takabilirsin.
Merhaba usb ile çalışan dvd okuyucular kullanılabiliyormu ?
Bende PS2 severim. Orijinal var. Yüksek grafik olarak pek oyun oynamadım ancak gran turismo bak istersen. Grafikleri gayet iyi.
Evet onu oynadım geçen PS2 için çıkan oyunlar 480P imiş. Fakat sayısı az da olsa daha yükek çözünürlüklü oyular mevcutmuş onları bulamadım.
PS2'de HDD bulunmaz ve onlara Memory kart takılıyor ona da oyun Save'leri yedekleniyor sadece Xbox orginal, PS3, Xbox 360, PS4, PS5, Xbox One, Xbox One S, Xbox One X, Xbox series X ve Xbox series s de HDD SSD var.
Merhaba Youtubede yaptıklarını gördüm ama bilmiyorum. Oyunlar USB de çok yer kaplıyor. Ondan düşündüm.
Hayır. Fat PS2 modellerinde HDD girişi var. Ne için koymuşlar fikrim yok ancak Linux kurulabilsin diye onu biliyorum:D.
PS2 oyunları Linux tabanlı PS2'lerde yapılıyor.
Evet Linux çalışabiliyormuş. Hatta dün çok değişik bişey yaptım. AMD sempron lu 4 gb ramli kasaya Life view TV kartı aktım. PAL desteği vardı. Windows 7 driverını kurdum. Dscaler diye bir TV programını açtım. Daha sonra PS2 üzerinde sarı video kablosunu TV kartına bağladım. Programdan compenent yazıyodu sanırım o girişi işaretleyince PS2 görüntüsü geldi. Görüntüde anlık kasma vardı ve çözünürlük baya kötü 240P falan gibi sanki :)
Bazı HDD modellerini desteklemiyor olabilir.
Ama yine de arkasına takmak en iyisi.
(Il 2 modelden yani fat PS2 varsa arkasında giriş vardır)
Haklısın hocam taktığım hdd 640 gb olduğu için yüksek gelmiş olabilir belki.
Metal Gear Solid 3, Resident Evil 4 ve Tekken, Winning Eleven serilerini önerebilirim.
Çok teşekkürler .
Black diye bir FPS oyunu var grafikleri PS2 için müthiş.
İndirdim oynyacağım onuda.
 
Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, PS2 sahibiyim. Eski konsolları severim. Uğraşırım. DVD okuyucusu maalesef DVD döndürmüyor. Nasıl düzeltebilen var mı? Ayrıca PS 2 için yüksek grafikli oyunlar da mevcutmuş. Bu oyunlar hangileri acaba ve tavsiye ettiğiniz güzel oyunlar varsa yorumlara beklerim. Son olarak PS 2'de USB'den oyun oynuyorum. Harddisk nasıl bağlayabilirim? USB kablo ile bağladım fakat HDD oyunlarını görmüyor. Harddiski içine mi takmam gerek.
Hocam öncelikle cihazınızın fat kasa olduğunu varsayıyorum HDD takmak için bir aparat gerekli. İsmini hatırlamyorum fakat bulmanız zor olabilir o yüzden bence flash bellek den devam edin :). Oyun tavsiyesi olarak God of War 1 ve 2, Smackdown vs Raw 2011, Burnout Revenge, Mortal Kombat Armageddon, Shadow of Colossus örnek verebilirim.
 
Mafia oyununa bir bak istersen. Geçenlerde PC versiyonunu bitirmiştim. Yılına göre grafikleri çok iyi. Güzel ayrıntıları da var ek olarak.
 

Geri
Yukarı