qureniz Centipat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 649 Çözümler 3 27 Ocak 2025 #1 PlayStation'u açtığımda kupalara bakmak istedim ve bende 0'dan hesap açmıştım ve God of War olduğunu gördüm ama ben almadım oynamadım sebebi?
PlayStation'u açtığımda kupalara bakmak istedim ve bende 0'dan hesap açmıştım ve God of War olduğunu gördüm ama ben almadım oynamadım sebebi?
Mc_Tuto Centipat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 623 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Türkiye 30 Ocak 2025 #2 qureniz dedi: PlayStation'u açtığımda kupalara bakmak istedim ve bende 0'dan hesap açmıştım ve God of War olduğunu gördüm ama ben almadım oynamadım sebebi? Genişletmek için tıkla... Hesabınızda kardeşlik yaptınız mı?
qureniz dedi: PlayStation'u açtığımda kupalara bakmak istedim ve bende 0'dan hesap açmıştım ve God of War olduğunu gördüm ama ben almadım oynamadım sebebi? Genişletmek için tıkla... Hesabınızda kardeşlik yaptınız mı?
qureniz Centipat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 649 Çözümler 3 30 Ocak 2025 #3 Mc_Tuto dedi: Hesabınızda kardeşlik yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır.