Gizli Bir Adam
Attopat
Merhabalar bugün 4 aylık PC 'mi 5000 TL'ye satmamım ardından bir konsol arayışına girdim ben PS4 istiyorum yani kafamda o var, sizce PS4 Pro alınır mı?
Merhabalar bugün 4 aylık PC 'mi 5000 TL'ye satmamım ardından bir konsol arayışına girdim ben PS4 istiyorum yani kafamda o var, sizce PS4 Pro alınır mı?
Bence PS4 Pro yerine PS4 alıp oyunları oynadıktan sonra sat ne de olsa eski nesil hem PS4 Pro'da olan bütün oyunlar PS4 dede var.
Normal kasa ile Slim kasa arasında fark fazla yok ama Pro ile Slim arasında var. Grafik farkı ve Fps farkı oluşur o kadar.Peki onun yerine şöyle bir şey alsam ne kaybederim;
Sony Playstation 4 Slim 500 GB Oyun Konsolu-Türkçe Menü Fiyatı
Sony Playstation 4 Slim 500 GB Oyun Konsolu-Türkçe Menü en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
İkinci ele yönelmenizi tavsiye ediyorum, 3 bin lira 7 senelik bir cihaz için çok fazla.Peki onun yerine şöyle bir şey alsam ne kaybederim;
Sony Playstation 4 Slim 500 GB Oyun Konsolu-Türkçe Menü Fiyatı
Sony Playstation 4 Slim 500 GB Oyun Konsolu-Türkçe Menü en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com