PS 4 Slim Gold Edition nadir mi?

Mc_Tuto

Picopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye

Arkadaşlar ilk defa PS 4 Slim'in böyle bir üretimini gördüm. Satıcı başlıkta da koleksiyonluk diye belirtmiş zaten. Her platforma baktım lâkin sadece 1 tane ilan gördüm, o da bu zaten.

Durum böyle olunca almayı düşünüyorum. Hem güzel görünüyor hem de ileride daha çok para edebilir.

Nadirliği, ne zaman kaç tane üretildiği hakkında bilginiz var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
PS 4 Slim Gold - Google Zoeken Attığınız link açılmıyor. Gold dediğiniz model bu model mi? Buysa evet çok üretilmedi ama o kadar da nadir değil bence. 10 bin TL civarlarında ilanları var şu an da baktım. Özel sürüm arıyorsanız daha değerli olarak PS4 Pro 500 million Limited Edition var mesela ama alan çoktan yüksek fiyata koymuştur şimdi. Yine özel nadir olarak oyun sürümlerinin çıktığı modeller var onlara bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
@OzT05 link bende açılıyor. Neyse, sorun değil. Evet, dediğim model sizin attığınız linkte. Gold Edition. Ne kadar üretildiği hakkında bilginiz var mı? Ve ileride fiyatları yükselir mi? Değeri şu an çok değil diyorsunuz.

PS 4 Pro limitedler çok pahalı hocam. Türkiye'de ilan görmedim, sadece kol gördüm o da 5.500'e satılıyor. Yabancı sitelerden baktığımda yaklaşık 30.000 TL. PS 4'de limited Edition'dan sonra gelen bildiğiniz değerli bir sürüm var mıdır?

Teşekkürler.

@OzT05 link bende açılıyor. Neyse, sorun değil. Evet, dediğim model sizin attığınız linkte. Gold Edition. Ne kadar üretildiği hakkında bilginiz var mı? Ve ileride fiyatları yükselir mi? Değeri şu an çok değil diyorsunuz.

PS 4 Pro limitedler çok pahalı hocam. Türkiye'de ilan görmedim, sadece kol gördüm o da 5.500'e satılıyor. Yabancı sitelerden baktığımda yaklaşık 30.000 TL. PS 4'de limited Edition'dan sonra gelen bildiğiniz değerli bir sürüm var mıdır?

Teşekkürler.
Kaç adet üretildiklerini inanın bilmiyorum. Ps4 20. yıl özel sürümü var birde ona bakın. Bir sürü limited edition sürümü var internetten araştırsanız iyi olur ama ikinci el de satışını yakalayabilir misiniz emin değilim. Genelde koleksiyonerler alıp bir daha satmamak üzere raflarına koyuyorlar. Siz ileride değeri fazla olur satarım gözüyle bir sürüm alacaksanız şu an da PS5 30. yıl özel sürümünü alıp hiç açmadan saklarsanız ileride bir değere ulaşır diye düşünüyorum. Hem daha kolay bulmuş olursunuz.

Geri
Yukarı