PS 4 şu an ne kadara alınır?

Hocam GoW falan oynayır, sıkıntı Online Full dolu serverlarda oluyor.

Hocam GoW falan oynayır, sıkıntı Online Full dolu serverlarda oluyor.
Online ile pek işim olmuyor hocam genelde hikayeli oyunlar seviyorum. GoW oynatsın sabit 30 yeterli, aslında tam PS 5'e geçecektim ki 2025'e kadar exc. gelmicek dediler vazgeçtim.

Online ile pek işim olmuyor hocam genelde hikayeli oyunlar seviyorum. GoW oynatsın sabit 30 yeterli, aslında tam PS 5'e geçecektim ki 2025'e kadar exc. Gelmeyecek dediler vazgeçtim.

Oynatır tabii ki, bende PS5 Slim alacaktım, acele ettim 8 bin eksik vardı 10 bin ile PS4 Pro aldım. Ama fazla uzun sürmez PS5 Slim'e geçerim.

Oynatır tabii ki, bende PS5 Slim alacaktım, acele ettim 8 bin eksik vardı 10 bin ile PS4 Pro aldım. Ama fazla uzun sürmez PS5 Slim'e geçerim.
Hayırlı olsun hocam, ben de ondan bi 8-9k vermeye emin olamadım 4 slime çünkü aynı yer 18k'ya PS 5 satıyor

Online ile pek işim olmuyor hocam genelde hikayeli oyunlar seviyorum. GoW oynatsın sabit 30 yeterli, aslında tam PS 5'e geçecektim ki 2025'e kadar exc. Gelmeyecek dediler vazgeçtim.

Bende fat kasa var, ilk seri cuh1002a modeli. Bunda bile rahatlıkla sabit GoW, GTA 5, FC24 (ara sahnelerde kronik olarak FPS düşüyor, PC de de aynıydı) ve NFS Payback oynatıyor.

18K'ya PS5 Slim alınır bundan daha iyi fiyat olamaz. Ama parayı nakit istiyorlar tabii.

Aynen nakit fiyatı. Ben de bayağı kararsız kaldım hocam şu 2025 muhabbeti ile iyice kafam karıştı.

Bende fat kasa var, ilk seri cuh1002a modeli. Bunda bile rahatlıkla sabit GoW, GTA 5, FC24 (ara sahnelerde kronik olarak FPS düşüyor, PC de de aynıydı) ve NFS Payback oynatıyor.

Burada fat kasalara da bayağı yüksek fiyat çekiyorlar hocam. 7K bandında fat kasa da. Ancak 13-14 yıllık cihazın GoW gibi bir oyunu hala sıkıntısız oynatması, konsol güzel bir nimet hocam

Ne kararsızlığı hocam al geç.

Burada fat kasalara da bayağı yüksek fiyat çekiyorlar hocam. 7K bandında fat kasa da.

1.5 hafta önce 4750'den aldım ben, çok aşırı fiyat biçmişler. Param Güvende ile bakın derim.

Ancak 13-14 yıllık cihazın GoW gibi bir oyunu hala sıkıntısız oynatması, konsol güzel bir nimet hocam

Durun ya daha o kadar yaşlanmadı 10 yıllık henüz.

Ne kararsızlığı hocam al geç.

Hocam yeni nesil Series S ile idare ediyor. Yeni nesil de kapıda, bence 2 yılı var. Ondan hazır exc. de gelmeyecek PS oyunlarını 4 ile idare edebilirim diye düşünüyorum bir yandan
1.5 hafta önce 4750'den aldım ben, çok aşırı fiyat biçmişler. Param Güvende ile bakın derim.

Durun ya daha o kadar yaşlanmadı 10 yıllık henüz.
Bir bakınayım hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…